Mi történt?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Minden országban szerveződött a témára (megjegyzés: covid) hasonló párt. (Ausztria, Németország, orvosok, ügyvédek álltak össze). Jól lenácizták őket az első pillanattól kezdve, így nem jutottak be. Itt nem feltétlen a szakértelem volt az alap. Képtelen vagyok elhinni, hogy a vezetőknek nem gyanús ez az egész már. Mindenesetre a Mi Hazánk a videóival legalább nyitogatta a szemeket. Azért elég sok családban van már Covid veszteség, hogy lassan eljusson az agyakig."

"Én megfogadtam, hogy olyanokat, akik az oltásokat, a maszkozást, a lezárásokat propagálják, pláne erőltetik, semmilyen formában se támogatok se országos, se helyi szinten.
Sokaknak nem fog tetszeni, de szerintem ebbe a kategóriába bizony a sokak által támogatott Mi Hazánk is beletartozik, ami a "vírustagadó" ismerőseim többségének is kedvence. Úgy látom, hogy mivel komoly igény lett egy ilyen pártra és számos szavazót hoz, őrájuk bízták ennek a szerepnek az eljátszását. Mert ez csak egy szerep. Ők ezzel lefedik ezt a szavazóbázist, nagyon profi módon megszervezve nyilvánosan kimondják az igazságnak azt részét, amire az emberek nagy része már úgyis rájött, ezzel ügyesen kifogják a szelet a valóban, őszintén oltás- és lezárásellenesek vitorlájából. Nekem úgy tűnik, egyszerűen csak retorikát váltottak, a korábbi lezárás- és oltáspárti egyenszöveg helyett az ellenkezőjét kezdték nyomni, joggal számítva az emberek feledékenységére. 

"Nálunk is ez történt, a NÉP-nek eleve esélye se volt pénz és propagandalehetőség híján, ráadásul amatőrök. Ráadásul a többiek propagandája olyan hatékony volt, hogy róluk még a viszonylag felvilágosultabbak is holtbiztosan "tudják", hogy közpénztolvaj kamupártosok. Nálunk ők "a nácik".
Helyettük a médiával és pénzzel jól ellátott profik vitték el a szavazatokat. Ez van." Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá