Ezért nincs oltási kötelezés a várandósoknál

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A vorarlbergi "Platform az élethez" egyesület munkatársa, Natalie Bayer-Metzler az elmúlt hónapok tapasztalatairól beszélt. Sok éves terhestanácsadásban, terhesgondozásban töltött munkája során még soha nem találkozott ennyi vetéléssel és halvaszületéssel, mint az utóbbi hónapokban.

Több száz vetéléses esete volt és 8 babáról tud súlyos végtagfejlődési rendellenességekkel, illetve hogy a hasüregi szervek a hasüregen kívül indultak fejlődésnek.

A 8 esetből 7 terhességet megszakítottak, egy pedig spontán vetéléssel végződött.

(A képre kattintva tekinthető meg Natalie Bayer-Metzler videója.)

Az oltási kötelezettséget támogató osztrák politikusok mindig tanulmányokra hivatkoznak, például egy olyan tanulmányra, melyben állítólag 370.000 kismama vett részt. De hol van ez a tanulmány?

Az amerikai hadsereg adatbankjából származó számok azt mutatják, hogy 300 százalékkal emelkedett a vetélések száma az oltások óta.

Natalie Bayer-Metzler ismerősi körében számtalan szülésznő számolt be arról, hogy egyes kismamák, akik szülés után adatták be az oltást, oltást követően nem tudják a babát anyatejjel táplálni, mert a baba elfordítja a fejét és nem szopik. (Ezt hívják életösztönnek).

Egy terapeuta így nyilatkozott: Azoknál az édesanyáknál, akik oltás után tovább tudnak szoptatni, gyakoribb a babánál jelentkező neurológiai probléma. Nyugtalanná válnak, alvászavarok lépnek fel, megváltozik az izomtónus és olyan tapasztalat is van, hogy rángások alakulnak ki.

Natalie kéri, hogy minden oltott ember, aki mellékhatást tapasztal, jelentse be a hatóságnál!

Végül tippet ad a kovidban megbetegedő oltott és oltatlan kismamáknak: Mivel emelkedik a trombózis-veszély a placentában és ez vetéléshez vezethet, csináltassanak vérképet (D-dimér) és ha szükséges, írassanak fel vérhígítót az orvossal.

Az eredeti cikk fordítója Biró Éva.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá