Körlevél egy nyugdíjas háziorvostól

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Legyél képben a gyógyszergyárak stratégiájával, és ismerd fel, ha szembemegy veled!

Először is szeretném leszögezni, hogy amikről ebben a levélben olvasni fogsz, azok nem vélemények, nem az én gondolataim, hanem TÉNYEK!
A gyógyszeripar évi 1100 milliárd dolláros üzlet a világban, tehát az egyik legnagyobb. És azért szeretném megosztani veled ezeket, hogy tanulj belőlük, másrészt pedig felismerd, mi történik, amikor rajtad próbálnak meg kísérletezni.

Íme néhány stratégia, amiket a gyógyszergyárak alkalmaznak a vevőszerzésre:

1. Stratégia: az egészséges határértékek leszállítása

Például a vércukorszintnek van hivatalosan rögzített határértéke papíron. Tegyük fel, hogy 9-es értékig normális a vércukorszint. Hogyan csinálnak pillanatok alatt sok millió új beteget? Összeültetnek egy tudományos bizottságot, akik leszállítják a határértéket 6,3 értékre. Mostantól, ha valakié ezt meghaladja, kapja a gyógyszert a betegségére És apránként csökkentik a határértéket évről évre.
Ugyanezt csinálják a vérnyomással, a koleszterinszinttel stb. Kiválóan működik, mert máris van több millió új beteg, akiknek el lehet adni gyógyszereket jó magas profittal.

2. Stratégia: az egészséges táplálkozás manipulálása

Ha az emberek egészségesen táplálkoznak, akkor kisebb eséllyel betegszenek meg, és nem kell nekik a gyógyszer. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyártóknak. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik felfedezik például azt, hogy az amúgy egészséges só fogyasztása káros, és le kéne csökkenteni a napi bevitelét. Az állami hivatalok pedig gondolkodás nélkül intézkednek, hogy csökkentsék a só fogyasztását például az iskolákban. A gyerekek máris kevesebb sót esznek, és mivel a sóhiányos embereknek gyakrabban van fejfájásuk, el tudnak nekik adni például fájdalomcsillapító gyógyszereket. Ugyanezt eljátszották a magas zsírtartalmú ételekkel is, és még sorolhatnánk.

3. Stratégia: a konkurencia hatástalanítása

3/1. állami hivatalok által

Csak egy példa: jogilag kizárólag gyógyszerre mondhatod azt, hogy attól meggyógyultál. Ez azért is ellentmondásos, mert ott van például a skorbut betegség, amit már az orvosok is elismernek a C-vitamin hiánybetegségének. Ebből következik, hogy ha nem eszünk C-vitamint, előbb utóbb skorbutban meghalunk. De ha már megvan a skorbut, csak még kezdeti fázisban, és időben szedünk rá C-vitamint, akkor még meggyógyul - nem? Na mindegy. Mindenesetre ilyet tilos mondani valamiért.

3/2. az egészséges koncentrált élelmiszerek (táplálék kiegészítők) lejáratásával
Már nagyon sok MLM rendszerben forgalmazott egészséges készítmény van, amiktől az jobban lesznek. Ez profit kiesést jelent a
gyógyszergyárak számára. Ezért amelyikről csak tudják kiderítik, hogy káros, és betiltatják. Ha valaki foglalkozott valaha táplálék kiegészítőkkel, tudja miről beszélek. És valószínűleg azt is tudja, milyen akadályokat kell leküzdeni a gyógyszermaffiával azért, hogy forgalomba tudjon hozni egy egészséges készítményt. (Miközben az alkohol, a dohányzás, illetve a gyógyszerek, amelyek mellékhatása közt szerepel a hirtelen halál, gond nélkül árulhatók. Azokkal semmi probléma, de egészséges élelmiszert inkább ne...)

3/3. a vitaminok ledegradálásával
Mivel túl sok vitamint szednek az emberek, nem betegek, és nem kellenek a gyógyszerek. Ez profit kiesést jelent a gyógyszergyárak számára. Ezért összeültetnek még egy tudományos bizottságot, akik meghatározzák a vitaminok napi bevitelének határértékeit, és azokat állami hivatalokon keresztül elfogadtatják és betartatják. Ne egyenek már olyan sok vitamint az emberek, mert még a végén egészségesek lesznek, és ez csökkenti a gyógyszergyárak bevételét. De van erre sokkal durvább példa is.

Ott van például a B17 vitamin, ami valamiért nem szerepel a vitaminok általánosan elfogadott nemzetközi osztályozásában. Bár A világ rák nélkül című könyv teherautónyi bizonyítékra derít fényt arról, hogy a rák valóban a B17 vitamin hiánybetegsége, épp úgy, ahogy a skorbut a C-vitamin hiánybetegsége. De amikor B17 vitaminról megkérdeztem egy onkológust, azt a választ kaptam, hogy B17 vitamin nem létezik, és az egész egy nagy baromság.
Mivel a könyv szerint B17 vitamin legnagyobb mennyiségben a sárgabarackmagban található, megkérdeztem róla az onkológust, aki a
következőt mondta: a sárgabarackmag mérgező! Mondom neki: Doki, 20-at eszem naponta!!! Na, arra nem tudott mit mondani. (Gondoltam magamban, ennyit az orvostudomány álnéven futó gyógyszermaffiáról.)

Nyilván, ha a gyógyszermaffia beismerné, hogy a rák tényleg a B17 vitamin hiánybetegsége, az évi 100 milliárd dolláros rákbiznisz egyik napról a másikra történelem lenne, mert nem lehet monopolizálni a sárgabarackmagokat, se a B17 vitamint, se azt a másik 1400 természetben előforduló élelmiszert, ami még tartalmazza. Tehát az információ hatástalanítása egyértelműen anyagi érdek a gyógyszermaffia számára.

4. Stratégia: Betegségek kitalálása - Nem vicc!!!
Erre csak egy megtörtént esetet szeretnék megosztani veled, bár sok van belőle. Ez a példa nem a kitalált betegségekre árult védőoltásokkal kapcsolatos, bár azok is ide tartoznak. A példa amit mondani fogok sokkal durvább azoknál! Sőt, olyan durva, hogy dokumentumfilmek is készültek róla.
A sztori röviden: Az 1990-es évek elején Amerikában a gyógyszergyárak vezetői összeültek, ahol a jelmondat a következő volt: Ki kell terjeszteni a vevőkört a gyerekekre, mivel ők még kihasználatlan piacot képeznek. Majd meghívtak pszichiátereket, amit aztán nem követett semmilyen tudományos vizsgálat. Egyik napról a másikra a gyerekek több mint 10 százalékát hiperaktívnak diagnosztizálták.

Mi volt a megoldás?
Természetesen a gyógyszerek, mégpedig pszicho-stimuláns drogok, mint a Ritalin, Concerta, Methylin, Equasym XL, hogy csak néhány márkát említsek. Ez 69 milliárd dollárt hozott annak a pár gyógyszergyárnak.
Hogy volt-e mellékhatása ezeknek a drogoknak? Hát persze, de azokat elfelejtették közölni az orvosokkal és a betegekkel. Mellékhatás volt például az, amikor a kisfiú egyszer csak minden ok nélkül leszúrta a saját apját tévénézés közben, majd pár nappal később öngyilkos lett. Szintén mellékhatás volt az, amikor az egyik gyerek fegyverrel ment iskolába, ahol 14 embert minden ok nélkül lelőtt, majd öngyilkos lett.
Hihetetlen?
Dokumentumfilmek készültek róla valódi orvosokkal, szülőkkel, és kiszivárgott felvételekkel arról, hogyan kenték a gyógyszergyárak a hatóságokat azért, hogy mindezt engedélyezzék.

Zárásképp szeretném még egyszer leszögezni: Amit ebben a levélben megosztottam veled, az nem az én véleményem, hanem TÉNYEK! Nem kívánok hozzájuk véleményt se fűzni, mivel Te is le tudod vonni a következtetéseket. De ha mégis kíváncsi vagy rá: védd meg magad és a családodat az olyan bűnözőktől, mint a gyógyszermaffia.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá