IZRAEL: Már a 4. oltás beadását tervezik

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az izraeli egészségügyi minisztérium vezetője közölte: “A negyedik oltás bevezetésére január-februárban a fertőzés növekedése és az omikron új vírussal kapcsolatos kérdőjelek miatt kerül sor. Rövidesen meghozzuk a döntést. Lehet, hogy előbb az időseket oltjuk be.”

Az izraeli kormány szerint a “vörös”országok körét ki kell bővíteni, elképzelhető, hogy a világ nagy része benne lesz. Izrael ugyanis vörös színnel jelöli meg azokat az országokat, amelyekbe a fertőzöttségi mutatok miatt izraeliek számára tilos a beutazás, illetve azokból az országokból nem utazhatnak be külföldiek Izraelbe.

Bennet miniszterelnök a “zöld kártya” kiterjesztését követeli szinte minden áruházláncra. A zöld kártyával nem rendelkezők - vagyis közel 6 millió izraeli - csak a piacokon vásárolhatnak, valamint csak az önálló boltként működő, utcáról megközelíthető gyógyszertárakban vásárolhatnak. Olyan gyógyszertárakba, amelyek a bevásárlóközpontokban vannak, nem juthatnak be.

Ezen kívül interaktív karkötőkkel tervezik felszerelni a 3 oltással beoltott, azaz zöld kártyával rendelkezőket. A karkötők viselői lesznek a kivételezettek Izraelben, olyanok akik mindenhova szabadon beléphetnek.

Az izraeli lakosság 45%-a rendelkezik 3 oltással, így +"zöld kártyával". Ott a 2 két oltás már nem elég!

55%-nak, vagyis a többségnek NINCS zöld kártyája.

A 120-ból egyetlen izraeli képviselő, Gadi Jevarkan az, aki bátran harcol a diszkrimináció és a diktatórikus intézkedések ellen.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá