Egy ápolónő üzenete: Azért beszélek, mert a gyermekem jövője motivál!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az ápolónő, a világ közvéleményéhez intézett videó-nyilatkozatában ezt mondja:

„Legyetek bátrak. Ne hallgassatok, ha látjátok, hogy szörnyűségek történek a világban. Gondoljatok arra, hogy felelősek vagytok nemcsak a saját életetekért, de a következő nemzedékekért. Én azért beszélek, mert a gyermekem jövője motivál. Nem hagyhatjuk, hogy megfosszanak minket a szabadságunktól!”

Erin Maria Olzewski ápolónő már tavaly nagy port vert fel azzal, hogy nyilvánosan elmondta, a COVID-járvány során a kórházakban csalást, gondatlanságot és kapzsiságot kellett végignézzen. Ő beszélt a LifeSiteNews újságíróinak a kórházakban a koronavírus járvány leple alatt elkövetett súlyos, kegyetlen bűncselekményekről. Arról, hogy a covid-osztályokra beutalt betegeket erős nyugtatókkal szedálják le, a súlyosabb eseteket, amikor légzéselégtelenséget állapítanak meg intubálnak. Azonban a lélegeztető gépekre rakott betegek nagy része meghal.

A betegektől elveszik a mobiltelefonokat, vagy nem töltik fel, ha lemerült, így azok teljesen el vannak vágva a külvilágtól, s a karantén miatt senki nem látogatja őket. Így senki nem látja, mi is történik valójában.

Az amerikai ápolónő videó-nyilatkozatban próbálta felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy micsoda borzalmak történnek a kórházba beutalt covidosnak nyilvánított betegekkel, és hogy mekkora pénzösszegeket számolnak el a kórházak, azoknak a szerencsétlen, kiszolgáltatott embereknek az úgymond kezelésére, azaz inkább megölésére, akik a haláltáborokká alakult covid osztályokra bekerültek.

Erin Maria Olzewski  mikor  megdöbbenve tapasztalta, hogy mi megy tulajdonképpen a covid részlegeken, hogy a valóság egyáltalán nem az, amit a fősodratú sajtó ott is közölt, felvette a kapcsolatot egy New York-i ügyvéddel, akinek tanácsára szerzett egy videó felvevővel ellátott szemüveget, mely segítségével több felvételt készített a covid osztályokon zajló emberirtásról.

Az ápolónő a New York-ban levő Elmhurst Kórházba (Queen’s) teljesített szolgálatot, az ottani covid-részlegen. Mint mondja, mikor bekerült a kórházba dolgozni, akkor értette meg, miért is halnak meg ott tömegesen az emberek, és azt is látta a legtöbb elhunyt halálát nem a koronavírus okozta, hanem az elrendelt covid-protokoll, az orvosi műhibák sorozata, a feleslegesen és rosszul használt lélegeztető gépek és a félrekezelések.

Az ápolónő elmondja az interjúban, hogy sorozatosan látta, ahogy olyan betegeket, akiknek negatív lett a covid tesztjük, ennek ellenére pozitívként tartottak nyilván, hogy minél jobban felsrófolják a hivatalos fertőzöttségi rátát.

A New York-i kórházban nem engedték azt sem, hogy a bevált, az atipikus tüdőgyulladásoknál is alkalmazott kezeléseket adják a betegeknek, azonnal lélegeztető gépre rakták, akit csak lehetett és ezzel a biztos halálba küldték őket.

A covid-kórházakban 13 ezer dollárt számoltak el minden olyan beutalt után akit covidosnak nyilvánítottak és 10 ezer dollár ment a „kórház” számlájára minden olyan haláleset után, ahol az elhunytakat covidosnak nyilvánították.

A New York-i idős otthonok lakói között is iszonyú pusztítást végeztek a covid protokollal. 15 ezer nyugdíjas hunyt el állítólag covidban, a feltételezések szerint a New York-i covid-protokollt és haláleset számokat, mely az egyik fő érvelés volt az Egyesült Államok lezárásában, maga Andrew Cuomo kormányzó felügyelte.

Erin Marie Olszewski ápolónőből lett oknyomozó újságíró, aki az elmúlt hónapokat a koronavírus-járvány frontvonalain töltötte, mégpedig két gyökeresen eltérő kórházi környezetben. Az egyik magán, a másik közkórház. Az egyik Floridában, a másik New Yorkban. Ott volt, ahol a legtöbb a Covid-19-nek tulajdonított halálesetet regisztrálták, és ott, ahol a legkevesebbet.

Erin 17 éves korában vonult be a hadseregbe. 2003-ban az Iraki Szabadság művelet támogatására vonult be, ahol a segélyek folyósításának és a kórházi létesítmények fejlesztésének felügyeletét végezte. Erin megsebesült, de a szolgálataiért megkapta a hadsereg elismerő kitüntetését, és harcban megsebesült. Őrmesterként vonult nyugdíjba, és 2012-ben lett civil nővér.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá