Kísérleti nyulak vagyunk! - mondta a gyászoló férj

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az asszony egy ritka agybetegségben (Creutzfeldt-Jakob kórban) halt meg a 2. géninjekció után. A férj azt mondta: "Kísérleti nyulak vagyunk." - olvasható Bíró Éva fordításában. (Az eredeti cikk ITT olvasható.)

A 60 éves asszony 2022 február 21-én halt meg, öt hónappal a második Pfizer-injekció után. Azért oltatott, mert a munkában megkövetelték tőle. 4 nappal a 2. injekció után kezdődtek a rosszullétei, röviddel később a bal keze remegni kezdett és hétről hétre rosszabbodott az állapota. Az orvos szorongást diagnosztizált és Xanax-ot írt fel.

December végétől, amikor munkaképtelenné vált, megkezdődött a folyamatos orvoshoz járás, a kivizsgálások, vérvétel, MRT, lumbálpunkció (agyvíz-vétel) és ezután február 12-én megszületett a diagnózis: Creutzfeldt-Jakob kór (kergemarhakór)

A férj elmondása szerint az orvosokat nem érdekelte a lehetséges összefüggés az oltással, viszont a nővérek érdeklődését felkeltette a dolog, miután a "Defender"-ben egy másik esetet is olvastak egy 64 éves floridai asszonyról, aki 3 hónappal az oltást követően hunyt el kergemarhakórban. 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá