Egy nővér videóra vette, milyen állapotba került az oltás után

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Keresi a felelősöket, és szeretné tudni, hogy mi lett vele!

Egy oaklandi nővér, Shawn Skelton beoltatta magát, mivel egy rehabilitációs központban dolgozik. Teljesen egészséges volt.

Az oltást követően azonban mellékhatások jelentkeztek nála, azért kórházba ment. De nem tudtak semmit kezdeni vele: hazaküldték azzal, hogy keressen egy neurológust.

Végső elkeseredésében ezt írta ki a Facebookra:

"Rosszul vagyok! Minden nap egyre rosszabb, és nem kapok segítséget és válaszokat! Halálra rémülök, hogy  finoman mondjam! Találni kell valakit, aki hajlandó igazolni, hogy baj van! Ma 2 kórházban voltam, kisétáltam a diakónusból és elmentem a St. Vincentbe. Ott sincs válasz. Azt mondják, hogy keressünk fel egy neurológust. Tegnap a nyelvem görcsölni kezdett, és nem állt ki. Ma egész nap görcsöl az egész testem! Hazaküldtek!! 2 videót posztolok, ami elég kínos, ha ismersz, de szeretném, ha látnád, mi történik velem!

Csak kérlek, imádkozz értem'!"

Figyelem: a nyugalom megzavarására alkalmas képek. A kép jobb oldalán lévő kék Facebook karikára kattintva lehet elérni a videókat.

If you are considering the vaccine for covid..... the MODERNA.... I would advise against it! I’m in bad shape! Everyday...

Közzétette: Shawn Skelton – 2021. január 7., csütörtök
Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá