GYEREKOLTÁS: Manipulálás a számokkal

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Európában elsőként Magyarországon kezdődött meg a 12 év feletti gyermekek regisztrációja és oltása még júniusban. A 12-17 éves korosztályban eddig 189 ezren regisztráltak oltásra és 152 ezren (80%) már fel is vették azt" - olvasható a kormány hivatalos koronavírus oldalán.

A felületes olvasó számára csak annyi marad meg az írásból, hogy 80 %. Éppen ez a cél! Azt persze nem írják le, hogy hány gyermek tartozik ebbe a korosztályba, és annak hány %-a az a 189 ezer, akinek a szülője már regisztrált.

12-17 év közöttiek száma 590.295 ami annyit jelent, hogy 32 %-uk van regisztrálva, és 25 % van beoltva! (Ez is nagyon sok, de mégsem 80!)

Minden szülőnek joga van eldönteni, hogy kéri-e gyermeke számára a kísérleti covid oltást, vagy sem. Hozzanak úgy felelős döntést, hogy nem dőlnek be a manipulált számoknak! Ne tartsanak attól, hogy gyermekük lesz az, aki kilóg a sorból: a kormányzati adatok szerint a gyerekek 3/4-e nincs beoltva! 

Neves orvosok állnak ki a véleményük mellett, miszerint "a gyerekeink, akik zéró valószínűséggel halhatnak bele a covid 19-be, ki lesznek téve egy kifejezetten agresszív, nem jóváhagyott kísérleti oltási programnak." és beszélnek a kockázatokról, és azokról a gyerekekről, akik betegek lettek az oltás után.

És mielőtt meghoznák a döntést, pörgessék végig az elmúlt 1,5 év emlékeit, hogy mi mindent kellett végigcsinálni ennek a korosztálynak? Maradj otthon, előkészítetlen online oktatás, majd maszkhordás, kézfertőtlenítés, hőmérőzés, elmaradt kirándulások, közösségi programok, letiltott testnevelés, nincs szórakozási lehetőség, elzárt közösségi színterek, rettegő idős rokonok, és rettegő pedagógusok, akik számára - a média sugallatára - ők jelentették a legnagyobb veszélyt (!!!)

És most jön a legdurvább: az oltási cirkusz.

Kitartást mindenkinek, mert nem lesz könnyű menet!

 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá