Covid-oltás - tényleg irracionálisak a vele kapcsolatos félelmek?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A védőoltástól való félelmeink nagyrészt irracionálisak - mondja Fejér Szilárd kémikus, kutató, aki a mihamarabbi beoltás mellett érvel.

"Én úgy voltam vele, hogy amint lehetőségem lesz rá be fogom magam oltatni, és tök mindegy, milyen oltóanyaggal" - mondja a kémikus kutató, aki szerint semmi okunk nincs arra, hogy kételkedjünk az oltás biztonságában.

"Nagy luxus, hogy válogatni akarjunk a különféle oltások között."

És aki meg meri kérdőjelezni, hogy ezek az oltások biztonsággal beadhatók, az felelőtlen.

Azt tudjuk az oltásról, hogy a hatékonysága igen nagy, 95 %. Ez különösen magas, hisz már az is jónak számít, ha egy oltóanyag 50 % hatékonyságú - mondja Fejér Szilárd. Csak azoknak ellenjavalt a beadás, akik valamelyik komponensére allergiásak.

És még egy "megnyugtató" gondolat a szkeptikusoknak: "Néhány hét múlva lesz adat, hogy az oltás mennyi időre ad védettséget." 

Érdemes elolvasni a videó alatti kommenteket is.

Idézet közülük:

Hazug pcr teszt eredmények, hazug megbetegedési számok, hazug halálozási adatok, az emberek átlátnak mindenen , és állatoknak nézik” nyáj immunitás”, nem azt mondják néptömeg immunitás. Tönkretettek vállalkozásokat , turizmust, eladósodtak az emberek. Az élelmiszer árak duplájára emelkedtek. Csak az oltásra ment a játék, meg a részvények spekulálására, az emberek visszavágnak a világban! Nem kérnek a mérgükből!

Ott a Pfizer-szerződés, teljesen egyértelműen benne van, hogy nem vállalják a felelősséget a mellékhatások miatt. … És ami még rosszabb, hogy manipulálják az emberek immunrendszerét.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá