Az első pillanattól kezdve hazudtak?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Daily Mail cikke szerint bebizonyosodott, hogy egy kínai katonai rangban levő kutató  már akkor beadta a szabadalmi kérvényt a covid 19 elleni vakcinára, amikor még a pandémia ténye sem volt kijelentve.

Yusen Zhou, a Kínai Néphadsereg katonaorvosa és orvos kutatója a Kínai Kommunista Párt megbízásából 2020 február 24–én beadta a kínai gyártmányú covid19 vakcina szabadalmazási kérvényét, holott a WHO csak 2020 március 10-én jelentette ki a pandémia veszélyét és  a koronavírus-járvány  létezését, derül ki a The Australian újság  riportjából. Ez alig egy hónappal azután történt, hogy Kína hivatalosan bejelentette az első covidosnak mondott fertőzéseket.

Felvethetjük a kérdést:

hogy lehetett szabadalmaztatási kérelmet beadni egy olyan szerre, ami állítólag csak fél év múlva készült el, ahogy ezt a sajtóban  hazudták az embereknek?

A szabadalmaztatási kérelmet beadó Zhou, „munkatársi kapcsolatban” állt a Wuhanban levő virológiai kutatólaboratóriummal, közvetlenül annak aligazgatójával Shi Zhengli-vel, aki elsőnek kezdte el a kísérletezést a denevérekben talált koronavírusok biológiai fegyverré alakításáról, már évekkel ezelőtt.

A kínai vakcina szabadalmi jogát igénylő  katonaorvos, Yusen Zhou alig 3 hónappal azután, hogy a covid19 vakcina kérelemét leadta, teljesen váratlanul, nem tudni milyen okból elhunyt. Annak ellenére, hogy Kína egyik igen ismert, nemzetközileg is jegyzett  kutatóorvosa volt, a halálhírét a hatóságok titokban próbálta tartani.

Forrás: The Australian /ActiveNews / Daily Mail

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá