A többszöri oltás tönkretette az immunrendszert - mondja Dr. Vladimir Zelenko

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Dr. Zelenko: A vakcina-AIDS halálos áldozatainak száma túlterheli a temetkezési vállalkozókat - címmel jelent meg egy olyan írás, amire sokan felkapták a fejüket. Bíró Éva fordításában alább olvasható. (Az eredeti cikk ITT olvasható.)

Az Egyesült Államok tőzsdén jegyzett biztosítótársaságaitól tudjuk, hogy az életbiztosítóknak jelenleg több kifizetése van a 18-65 éves korosztályban. Ez természetesen a részvények árfolyamában is megmutatkozik. Egészen más a helyzet a temetkezési vállalkozóknál, akiknek most jobban megy az üzlet és nyereségesek a tőzsdén. Valami hasonló történik Izraelben.

Dr. Vladimir „Zev” Zelenko sok beteget sikeresen kezelt, jó tippeket ad a honlapján és a koviddal, a járványügyi intézkedésekkel kapcsolatban nyilatkozott a Legfelsőbb Rabbibíróságoknak, például New Yorkban és másutt is.

Azt mondja, hogy a veleszületett immunrendszert, a T-sejtes immunitást tönkreteszi az oltás. Nemcsak a T-sejtek működését, a természetes killer-sejteket és a tumorszuppressziót is tönkre teszi. Az immunrendszernek két része van, az egyik felerősödik, a másik pedig leáll, ami teljesen kibillenti az immunrendszert az egyensúlyból. Úgy is mondhatjuk, hogy ez egy szerzett immunhiányos szindróma, vagyis AIDS. Ez olyan, mint a HIV, ahol egy vírus teszi tönkre az immunrendszert, itt pedig a "védőoltás". Ezt mutatja több tucat szakértői dokumentum is.

A többszöri oltás tönkretette az immunrendszert. Ez az oka annak, hogy a temetkezési vállalkozóknak Izraelben rengeteg a dolguk. 10-szer több a halott, mint korábban, ami egy 1000 százalékos növekedésnek felel meg. Különösen gyakori ez a fiatalok körében.

A kormány hivatalos magyarázata az, hogy az emberek az Omikrontól halnak meg. De miért nincs ez így Dél-Afrikában, ahol az Omikron legelőször megjelent. Az orvosok tökéletesen tudták kezelni az Omikront. És Zelenko betegei közül sem halt meg senki az Omikrontól. És ennek megvannak a maga okai. Bár az Omikron fertőzőbb, mint a kanyaró, nem fertőzi meg az alsó légutakat. A felső légúti fertőzés csak egy megfázást vagy náthát okoz. De nem öl meg senkit.

Izraelben azonban sokan már hosszú ideje többször oltottak, egyesek már négyszer is. Az izraeliek voltak az elsők akik a harmadikat megkapták és ők voltak az elsők, akik a negyediket is megkapták. Felvetődik tehát a kérdés, hogy miért abban az országban halnak meg a legtöbben, ahol a legtöbb immunizált ember van? És miért akadályozná meg még több oltás a haláleseteket? Őrültség mindig újra és újra ugyanazt tenni.

"Ez nem őrültség; ez egy koreográfia. Az érintett emberek szemszögéből őrültség beleegyezni egy további injekciókba, de a kormány szempontjából ez nem őrültség, mert pontosan ez a célja az egésznek, amit csinálnak. Pontosan azt érik el vele, amit el akarnak érni.” 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá