Egy iskola, ahol nem alkalmaznak covid-oltott tanárokat

Nagy port vert fel egy floridai magániskola vezetőségének bejelentése, miszerint a jövőben nem kívánnak olyan dolgozókat alkalmazni, akik covid oltással rendelkeznek.

A Miami-ban működő  Centner Academy-nek 300 diákja van. Az intézmény tulajdonos-vezetői, David és Lelia Centner az ő biztonságuk érdekében hozták meg döntését.

David Centner levelet írt az oktatóknak és a személyzetnek, hogy „nagyon nehéz szívvel” tette meg ezt a lépést, hiszen évek óta együtt dolgoznak, de „cselekvésre kényszerült”.

"Mélyen hiszek az Egészség Szabadság és az Én testem, az én választásomban elvekben, és emiatt nem akadályoztam meg az alkalmazottakat abban, hogy 2021. április 21-ét megelőzően a COVID-19 vakcina beadását válasszák"

- írta. Azonban a közelmúltban publikált jelentések hatására megváltozott az álláspontja.Nem az oltatlanok jelentenek veszélyt a beoltottakra, hanem fordítva.

Centner arra kérte a már beoltott személyzetet, hogy jelezze ezt az iskolának, és tartsa be a fizikai távolságot a diákoktól. Forrás


Szólj hozzá