A legerősebb patikus

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Úgy tűnik, a politikusok most emberükre akadtak!

A Médiaforrás régóta szeretett volna interjút készíteni Dr. Gődény Györggyel, de valami mindig közbejött. Reméljük mostantól már lesz erre lehetőség rendszeresen, hogy beszélni tudjunk a múltról, a jelenről - és amire a legtöbben kíváncsiak: A JÖVŐRŐL.

Médiaforrás: Mi indította arra, hogy felemelje a hangját járványügyben akkor, amikor még szinte mindenki hallgatott, az emberek pedig rettegtek?

Doktor Gődény: Éppen ez késztetett arra, hogy nyíltan kell beszélni a valóságról, mert már akkor látszott, hogy a veszélyt nem a koronavírus jelenti, hanem a ráépített hisztérikus médiapropaganda, és az ésszerűtlen intézkedések. De erről már nagyon sokszor írtam és beszéltem, nem bocsátkoznék ismétlésekbe. A honlapomon, a facebook oldalamon és csoportjaimban, valamint a YouTube csatornámon bárki megnézheti ezeket, mert ellentétben másokkal, nekem nem változott semmiben a véleményem, legfeljebb törlik az a cenzorok, ahogy a csoportjainkat is szokták rendszeresen...

Médiaforrás: Mostanában azt látjuk, hogy egyre többen röppennek rá erre a témára haszonszerzés miatt, főleg a politika irányából. Ön sosem titkolta a múltját vagy a hovatartozását, a média mégis ezzel próbál fogást találni a tevékenységén.

Doktor Gődény: Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen az senkit nem érdekelne, hogy nálam minden rendben van, ezért hazudniuk kell valamit, amire felfigyelhetnek, de ennek a témának szerintem szánjunk majd egy külön alkalmat, mert sokrétű és tanulságos. Egyébiránt pedig ugyanolyan szituáció ez, mint maga a koronavírus járvány. Ha a valóságot írják róla, észre sem vettük volna, ezért igyekeznek minél durvábban „eladni” ezt a sztorit! A média érdeke a nézettség, és ennek növeléséhez - mint mindig - a hatásvadász hazugságok a legalkalmasabbak. Aki pedig ezeknek bedől, az megfizeti az árát, de minden értelemben.

Médiaforrás: Mire gondol?

Doktor Gődény: Aki gondolkodás nélkül elhiszi amit mondanak, az rettegni fog, amivel tönkreteszi saját magát és az egészségét, a viselkedésével pedig mások életét is. De a hiszékenységével fizet a médiának is, hiszen nézettséget, kattintásokat, és ezzel hatalmas reklámbevételeket generál az őt félrevezető és félelemben tartó sajtótermékeknek. Ez színtiszta üzlet, csak a többség még nem ébredt rá. A legnagyobb problémát éppen az jelenti, hogy a hazug mainstream portálokon csüngve könnyen elhiszi az átlagember, hogy okosabb és a tájékozott lett, mivel minden „információt” rendszeresen elolvas - és sajnos szentírásnak is tart, holott éppen ezzel válik megvezetett hírfogyasztóvá.

Médiaforrás: Mi igaz a pártalapításából?

Doktor Gődény: Ez is egy tipikus hazugság a nézettségnöveléshez, ahogy a kamupártozás, és a 150 milliós tartozásom is, ami főleg az ellenzéki média visszatérő támadásának és hazug lejárató kampányának fő szlogenje. Csak azt felejtik el, hogy én nem közéjük tartozom, ezért nincs takargatnivalóm, amit hamarosan a bíróságon is bebizonyíthatok, és a sérelemdíjakkal remélem tényleg keresek majd 150 milliót, mert bőven akadt az utóbbi időben rágalmazóm.
Mindemellett azt se felejtsük el, hogy 2018-ban egyedül a Közös Nevező jelöltjei mondtak le az egymilliós kampánytámogatásukról! Ezzel is azt jeleztük, hogy nem kamupárt vagyunk, és nem a pénzért indulunk - ellentétben a többi párttal. Nem furcsa, hogy erről soha senki nem volt hajlandó írni egyetlen sort sem, egyik médiában sem? Ezért sincs erről mit beszélni, hiszen újra csak a „tisztességes, igazmondó és elfogulatlan” sajtónál kötünk ki.

Médiaforrás: Akkor mi az igazság párt ügyben?

Doktor Gődény: Ami a legfontosabb, hogy soha nem alapítottam pártot, így most sem. A 2018-as választáson induló Közös Nevezőt sem, mert a szervezet kampányarcának kértek fel, amit naivan, a jó ügy érdekében elvállaltam, és így lettem a választás előtt pár héttel az ügyvezetője. Nem sejtettem, hogy az úgynevezett „liberális ellenzék” és a sajtója, pont az általuk vallott eszmékkel ellentétben, magukon kívül nem tűrnek meg senkit sem. Ezért illettek bennünket is az általuk kitalált kamupárt jelzővel, aminek a következménye megalázó részvétel és választási eredmény lett, a befektetett munka és az erős online kampány ellenére.

Médiaforrás: Miért hivatkoznak folyton a visszafizetésre?

Doktor Gődény: Ügyvezetőként a választással foglalkoztam, és nem én kaptam vagy vettem fel 150 milliót a kampányhoz, hanem ez a törvény által előírt juttatás volt, ami elenyésző a többi párt „fekete kasszás” kampányköltségeihez képest, hiszen választókörzetenként még másfél millió sem jutott a jelöltekre!
A támogatás felhasználása törvénybe foglalt lehetőség volt, és minden annak megfelelően történt, mert kizárólag kampánycélokra és szabályosan lett minden elköltve. Ugyanez viszont - mint a Számvevőszék híreiből kiderült - nem mondható el több ellenzéki pártról! Pedig ők azok, akik ezzel támadtak bennünket.
Nekem nem volt soha semmiféle visszafizetési kötelezettségem, de tartozásom sem, és a párt részéről sincs jelenleg ilyen, gondolom azért, mert ez nem állhat fenn a hatályos törvények alapján, hiszen állítólag egy jogállamban élünk, ami nem egy kaszinó, ahol fogadásokat lehet tenni és ezzel nyerni vagy veszteni.

Médiaforrás: Büntetőügyekről is írtak, erről mit lehet tudni?

Doktor Gődény: A Közös Nevezővel kapcsolatosan semmilyen eljárásról nincs tudomásom, és soha nem követtem el sem én, sem a szervezet bűncselekményt. Eljárás ellenem sem volt soha, a tavaly decemberi Párbeszédes feljelentés utáni „rémhírterjesztéses” házkutatás és rabosításon kívül nem hallgattak ki nyomozó szervek, tehát nyilvánvaló, hogy ezek is csak médiahazugságok, a nézettség növelése és a lejáratásom érdekében!

Médiaforrás: Lassan 3 éve támadják Önt, de mostanában különösen rákapcsoltak.

Doktor Gődény: Biztosan megvan az okuk erre, különben nem jelentetnének meg nap mint nap hülyeségeket úgy, hogy engem sosem kérdeznek. Ha néha mégis felhívnak, akkor utána csak nézek, hogy kitől idéznek, mert amit elmondtam, abból majd hogy nem egy szó sem jelenik meg. Tökéletes példa erre egy ATV-s híradós anyag, amit párhuzamosan mi is rögzítettünk. Érdemes megnézni mit hoztak le ebből, és mi az, ami a felvételkor elhangzott. Emlékszem, amikor kiraktam ezt, mennyien dicsérték őket, hogy milyen korrekt, hiába írtam meg, hogy pont ezt nem hozták le. Ha van idejük, tanulságképpen hasonlítsák össze.

Médiaforrás: Mit lehet tudni a Normális Élet Pártjáról, mi a kapcsolata vele?

Doktor Gődény: Az alapítása előtt megkerestek, hogy legyek a vezetője, de nemet mondtam. Egyszer már elvállaltam egy párt vezetését a közös nevező megtalálása érdekében, amit még nem sikerült sajnos megvalósítani, ezért továbbra is dolgozunk ezen. Miért kellene nekem mást vagy máshol tennem, hiszen a célok közösek. Már 2018-ban is a normális életet tűztük a zászlónkra, mert a változás eléréséhez ez kell. Ha megnézi a régi kampányanyagainkat és a videóinkat - mert másokkal és a kamupártokkal ellentétben, nekünk vannak ilyenek -, ez jól látható.

Inkább az kérdés, hogy érdemes-e újra nekivágni, van-e már akkora támogatottságunk? Van-e már olyan erőnk, hogy az ellenzék és a hozzá hű média a hazugságaival ne tudja megtéveszteni az embereket, ahogy tették ezt eddig, vagy ahogy teszik ezt most is például a koronavírus járvánnyal kapcsolatban.
Nehéz lenne még azt mondani, hogy többség józan ítélőképessége már helyreállt, de tudom, hogy előbb-utóbb ez be fog következni, és a „kormányváltás” illúzióját 11 éve fenntartó ellenzéki megtévesztésnek vége lesz, az „összefogásnak” nevezett lufi pedig ki fog durranni.

Tehát a terv továbbra sem változott, a cél az ellenzék leváltása, mert e nélkül soha, semmilyen változás nem lesz, csak további kétharmados kormányzás.

Médiaforrás: Pedig az ellenzék most nagyon készül a győzelemre.

Doktor Gődény: Az ellenzék - mint általában a politikusok - csak a konc megszerzésére készül. Emiatt lett a rögeszméje, hogy mi elvesszük a szavazatokat tőlük, és akadályozzuk a kormány leváltását, ami már csak azért is butaság és a megtévesztést szolgálja, mert éppen ők voltak azok mindeddig, akik nem is akartak valójában kormányváltást, hiszen kilóra meg voltak véve! Ha csak egy picit is górcső alá veszi valaki az elmúlt 3 választást, jól látható, hogy még komolyabb próbálkozás sem volt a részükről a Fidesz leváltására, legfeljebb szavakban és szlogenekben. A legfőbb akadályt egy valódi rendszerváltáshoz éppen ők jelentik!

Médiaforrás: Hová sorolnák magukat a politikai palettán?

Doktor Gődény: Mi nem szeretnénk magunkat ezek közé sorolni, hiszen éppen ezzel a „palettával” van a legnagyobb problémánk. Mi a normális emberek táborához soroljuk magunkat, ahogy ezt eddig is tettük. Szerintem ennek lenne a legnagyobb támogatottsága, ha a „politikai paletta” és a hozzá kapcsolódó fősodratú média szorításából kiszabadulnának végre az emberek, és a politikusok helyett inkább választanák a normális életet és embereket.

Médiaforrás: Mit szól ahhoz, hogy szigorodott a választási törvény?

Doktor Gődény: A módosítás után a választási törvény alkalmas lett arra, hogy tényleg kiszűrje a nem odavaló, csak „egyéb célokat” szolgáló szervezeteket. Viszont meglepő volt az ellenzék már megszokott vergődését látni ezzel kapcsolatban is, hiszen eddig éppen ők voltak azok, akik a kamupártokat szerették volna kizárni. Roppant furcsa volt, hogy a nehezítések ellen éppen a mindeddig kamupártozó ellenzék hadakozott és bírálta a legjobban! Pedig a mostani törvény tényleg kizárja, hogy a csak haszonszerzésben gondolkodók labdába tudjanak rúgni. Akkor az ellenzék vajon most miért nem ujjongott?

Nyilván az a bajuk, hogy az „ál-ellenzékiségükről” így lehullik a lepel, és nem lesz majd kire rákenni az újabb csúfos választási kudarcot! Mert a kényelmes ellenzéki létből fakadó biztos megélhetésnek azonnal vége lesz, ha megjelenik a választáson a régóta várt harmadik erő, amitől mindig is rettegtek! Nézze csak meg, semmit nem csináltunk még, és a választás sem került eddig szóba nálunk, mégis kullancsként rajtam lógnak, és a hazugságaikkal folyton támadnak.

Médiaforrás: Ezek szerint elindulnak majd a jövő évi választáson?

Doktor Gődény: Ha úgy döntünk és a közösség is ezt akarja, akkor belevágunk, és megmutatjuk nekik, hogy milyen kampány az, ami nem csak látszat. Mert valóságos célokat tűzünk a zászlónkra, amire a többség vár és akarja már évtizedek óta. Az, hogy ennek a jövőben milyen esélye lesz, egy folyamatban lévő felmérés a támpontja lehet, ami hamarosan befejeződik.

Médiaforrás: Az irigyei azzal vádolják, hogy eddig is pártot épített. Mit szól ehhez?

Doktor Gődény: Ha ez lett volna a célom, akkor már régen megtehettem volna. Az ilyen mindent „is” tudóknak azt javaslom, nézzenek rá az oldalamra vagy a facebook csoportokra, és ha találnak egyetlen valaha is megjelent írást, posztot, képet vagy bármi egyebet, amiben a párt szerepel, vagy akár csak utaljon rá valami, akkor mondjanak ilyeneket. Soha nem tettem ezt és más sem csinált itt ilyet.
Ellenben összeszámoltuk, hogy eddig 18 párt vagy inkább pártocska, és megannyi egyéb közösség nyomul folyamatosan a felületeinken, akik ha túlzásba esnek és kirakják őket, még fel is háborodnak! Ha én építettem volna itt pártot, akkor biztos nem hagynám, hogy helyettünk mások reklámozzák magukat.

Médiaforrás: Milyen pártok ezek?

Doktor Gődény: Szerintem szót sem érdemelnek. Az mindenesetre nagyon visszatetsző, amikor egy semmiből jött egyszemélyes szervezet ráakaszkodva egy eseményre, ezt utána a saját kampányaként hirdeti meg, és nálunk. Ez elég zavaró több dolog miatt is, amikről már korábban többször is írtam, hiszen ezzel a nyilvánvaló és előre látható kudarc miatt csak az emberek tettrekészségét és lelkesedését veszik el. Mert milyen dolog az, ha valaki például az üzletek kinyitásáért kampányol és buzdít, miközben neki semmi ilyenje nincs, így nem is tesz ilyet, hogy ezzel példát mutasson. Ezt szokták úgy mondani, hogy máséval a csalánt...

De az is mókás, hogy most, 2021. január közepén előállnak az eddig járványügyben a fűben lapító, már sok mindennel és sok helyen próbálkozó politikusok, hogy akkor innentől ők az egyetlen és kizárólagos „lezárás ellenes” párt. Kár, hogy nem védjegyezték le ezt a kijelentést, hátha attól még „hitelesebb” lenne. Ez már tényleg mulatságos, látván hogy előtte nem győztek a járványhiszti elvárásainak megfelelni.
Ahogy hallom, egyikőjük még a média celebeknél szokásos „covidban betegedtem meg” című színdarabot is előadta, ne hogy kimaradjon a sorból. Egy másik pedig a médiában gyakorta lihegő nárcisztikus testvérét szokta ránk uszítani, aki olyan szánalmas és izzadságú támadásokkal próbálkozik, amikkel rendre lebőg a Normális Életért elkötelezettekkel szemben. Ugye mennyire hitelesek ezek? Néha tényleg meglepő, hogy milyen mélyre tudnak süllyedni emberek, csak azért, hogy szerepelhessenek…

Médiaforrás: A járvány miatt bevezetett intézkedésekkel kapcsolatban mi a véleménye?

Doktor Gődény: Ezekről is sokat írtam már és beszéltem, de a lényeg az, hogy józanul látó és gondolkodó ember számára egyértelmű és világos, hogy csupa ellentmondás az egész, és semmire sem jó. Illetve egyvalamire igen, hogy megtörjék, és tönkretegyék az embereket, mind fizikálisan, mind anyagilag és szellemileg is. Ezért ha most nem változtatnak ezen, ennyi értelmetlenül elfecsérelt idő után sem, hiába vannak - jogilag amúgy teljesen kétséges - szabályok és rendeletek, amik egy jogállamban nem állnák meg a helyüket, társadalmi ellenállásra szólítjuk fel az embereket, és élni fogunk az ilyen esetekben lehetőségként adódó polgári engedetlenség megszokott és elfogadott eszközeivel.

Médiaforrás: Ez pontosan mit jelent?

Doktor Gődény: Ha februártól nem enyhítenek és törlik el a legértelmetlenebb korlátozó intézkedéseket, akkor több fronton fogjuk végrehajtani azt, amire az emberek többsége már 30 éve igényt tart. Azt gondolom az elmúlt közel egy év távlatából, hogy se bátor 133, de megalkuvó 199 politikus sem fog tovább kénye-kedve szerint uralkodni rajtunk!
Mert nem vagyunk bolondok, sem pedig állatok, hogy azt tegyenek velünk, amit az érdekeik és a kedvük szerint gondolnak.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá