Ezek egyedi esetek lennének?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A cikk címe: A legfontosabb betartandó szabályok, ha fertőző beteggel élsz együtt. Tanulságosak a kommentek.

"Az èn esetem. Anyósom tavaly novemberben Covidos lett.Bevásároltam stb nem viseltem maszkot segítettem ahol tudtam. Áprilisban nagynènèm lett az akit pelenkáztam fürdettem közben a vele együtt èlő fia, aki oltott, ő is átesett rajta.A lányom igazolt covidoskènt velem s a családdal karantènban. Jön a szalagavató ahová csak úgy mehetek ha van vèdettsègim. Mivel nem vagyok oltva gondoltam csináltatok egy tesztet. Kiderült soha nem voltam Covidos, nincs ellenanyagom, nem kaptam el.Napi kontaktban voltam velük maszk nèlkül. Most mègis oltsam magam hogy megnèzzem a lányom?"

A 3.5 èves kisfiam 3 napig hányt majd az megszűnt hasmenèses lett. Naprol napra rosszabb lett de már karantèn van voltunk.Telefonálgattam erre arra mert fèltem kiszárad.Az doktornő mondta hogy ilyenkor nem ártana egy vizelet teszt mert tènyleg kiszáradhat. Közöltem, karantènban vagyunk. Ja akkor sehova itatgassa-etetgesse. Ha vmi èrte volna èn lettem a mumus? Sokat változott a vèlemènyem az orvosokról.

"Nov 24 èn kaptuk az oltást a családban harman . Egyik ember 4 napja külön szoba covidos .masik dec 25 elindult dolgozni majd utkozben roszullet eros fejfajas szèdulès izzadás ami kb 20 percig tartott .a fejfajás egèssz nap .Hivtuk a korzeti orvost hogy pozitiv a teszt aki szoszerint igy valaszot ( Mi a f...èrt nem kell fölvenni az oltasokat egy oltas semmi ) erre meg kerdeztem tölle draga dr nö aki 3 szor oltott ès covidos annak is ugyan ezt mondaná hogy 3 oltás az semmi . A valasza az volt 10 nap karantèn."

Körülöttem mindenki oltott túl vannak a betegségen na volt köztük aki kórházba került én oltás nélkül jól vagyok 70 évesen

"Mi egy hàzban èlünk lànyommal, ès pàrjàval egymàs utàn elkaptàk a Covidot èn ès a pàrom 2x 10 napot itthon karantènba mivel kontakt de mèg az orrunk se folyt teszteltettem magam ès negativ, tudni kell hogy az èn immunrendszerem olyan gyenge hogy ràm nèz 1 nàthàs ès elkapom èrdekes ezt az ùj infulenzàt nem kaptam el!"

En covidos voltam,a párommal egyutt aludtunk,a tányérombol a maradék kajámat megette,semmilyen maszkot nem használtunk,és nem kapta el tőlem,és a fiam sem.

"December 3-àn voltam pulmonoligiàn ahol sajnos a tüdőm àllapota rosszabodot. A doktornő azt mondta, hogy a maszk miatt. Szóval ennyit a maszkról."

"Nálunk 6 tagú a család én és fiam volt covidos más nem kapta el és nem volt senki maszkban."

A legfontosabb betartandó szabály az az, hogy a lehető leggyorsabban kapcsold ki a TV-t és a rádiót. Élj szabadon, testileg-lelkileg törekedj az egészségre. Mozogj, nevess és kerüld a stresszt. Ez...lenne a legfontosabb betartandó szabály. És gondolkozz!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá