Egy várandós édesanya kálváriája a megyei kórházban

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"Hát itt tart a magyar egészségügy. Tegnap késő délután vitt be a mentő Kecskeméti megyei kórházba mivel úgy tűnt indul a baba. Mivel nem engedtem hogy orrból teszteljenek már itthon 10 perc rádiózgatás hogy mi legyen, végül úgy volt akkor mehetek önként teszt nélkül a covid osztályra.

Mire beértünk már a rendes osztályra vittek, pontosabban csak az ajtó elé, mert be nem engedtek. Ahhoz képest hogy garatból is lehet gyorsteszt mintát venni, azt nem engedélyezték. Mondtam vigyenek akkor a covid osztályra inkább önként bevallom hogy fertőzött vagyok. Az volt a válasz, hogy oda teszt nélkül bemondásra nem vihetnek, de nyugodjak meg ez a fajta teszt nem fentről veszik a mintát csak orrüregből, viszont ha az negatív lesz akkor kell a PCR fentről. Ha az is negatív szülés után automatikusan be is oltanak. Ha mégse tartanak bent, 2 nap múlva kezdődik elölről.

Mivel nem hagytam, este 9-ig ültem az ajtó előtt. Arra hivatkoztak, hogy lehet jogaim azok vannak de a kórházi házirendben benne van, hogy anélkül megtagadhatja az ellátásom.

Az ápolók normálisak voltak próbáltak segíteni ellenben H.R. doktornő 5 percenként azzal jött ki, hogy magam miatt fogok meghalni gyerekestől együtt. Mindezt addig folytatta, míg oda nem ért értem valaki a kórházhoz, mert hazaküldtek. De úgy jutok haza 20 km-re este 9-kor, ahogy akarok.

Mikor odaért, egyedül, mindenféle kíséret vagy felügyelet nélkül zavart le H.R. doktornő. Az ápolónak kifejezetten megtiltotta, hogy akár a lifttel is lekísérjen, (ahogy korábban azt is megtiltotta, hogy akár szóban segítsen vagy kérdésekkel felmérje az állapotom). Egyedül kellett kivánszorognom a legközelebbi kapuig, mert aki jött értem már a portán sem jöhetett be.

A doktornő és a kórház ellen a feljelentést meg fogom tenni." Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá