A doktornő figyelmeztet: 1,5 év múlva szembesülünk majd igazán az oltások mellékhatásaival

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy hónap leforgása alatt Amerikában hivatalosan 40 ezer embernél mutattak ki mellékhatásokat

Dr Sherri Tenpenny amerikai doktornő véleménye egyértelmű. Szerinte a vakcinák káros mellékhatásai kb. másfél év múlva lesznek igazán érzékelhetőek. Amit az oltásokkal művelnek az egy genocídium. Elmagyarázza mi a probléma a vakcinával, ami egy kicsit komplikált a laikusoknak. De annyit mindenki megérthet, hogy ezek a vakcinák olyan változásokat idéznek elő a szervezetben, amelyek visszafordíthatatlanok. A vakcinák olyanok mint az orosz rulett, ha egyszer megkaptad egy életre kész vagy és soha nem tudod, hogy a tárban lévő golyó mikor sül el. Ez olyan mint egy szerkezet amin csak bekapcsoló gomb van, de nincs lekapcsoló.
 Egy hónap leforgása alatt Amerikában hivatalosan 4o ezer embernél mutattak ki mellékhatásokat. 5 ezer idegrendszeri megbetegedés van a legfrissebb kimutatások szerint. Ez egy teljes katasztrófa, és a vakcina egy igazi trójai faló.
A videóban arra is kitér, hogy stílust kell váltani: nem udvariaskodhatunk tovább egymással. A tömeget egy ördögi megfélemlítési propaganda kómába ejtette, és elvette a józan eszüket. A doktornő beszélgetőpartnere elmesélte, hogy megmondta a családtagjainak meg a rokonságnak, hogyha beoltatják magukat és lenyomorodnak egy életre, csak magukra számíthatnak.
 Lehet, hogy ez embertelenül hangzik de most már csak ez a hangnemképes az ébresztésre, mivel szinte nincs olyan család ahol ne lennének hipnotizáltak, akiket teljesen maga alá gyűrt a propaganda.
Olyan észbontó dolgok is elhangzottak az beszélgetésben, hogy a legfelsőbb amerikai egészségügyi központnak, a CDC-nek vannak lakásai amiket bérbe ad, és akik beoltatják magukat azoknak elengedi a lakbért és egyéb kedvezményeket ad – hihetetlen!
 – Érdemes legalább a videó felét megnézni az orvosoknak ahol, a doktornő elmagyarázza, hogy milyen módon károsít a vakcina.

A videó a képre kattintva indul el.

Dr. Sherri J. Tenpenny oszteopátiás orvos. A vakcinák egészségre gyakorolt ​​káros hatásainak legismertebb és legelismertebb szószólója - több száz rádió- és országos televíziós műsor vendége (köztük a Dr. Oz Show és a Today Show Australia). Előadásokat tartott a Clevelandi Állami Egyetemen és a Case Western Reserve Medical School-ban, és előadóként tartott előadásokat országos és nemzetközi konferenciákon.

Dr. Tenpenny számos könyv szerzője, köztük a „Saying No To Vaccines” című bestseller. Magazinokhoz írt cikkei világszerte több mint 10 nyelven jelentek meg.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá