Valóság vagy propaganda?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Bármilyen, a valóságot teljes terjedelmében nem bemutató járványügyi adat nem más, mint egyszerű propaganda, célja, hogy valamit elhitessen, valamit eladjon a közönségnek.

Jelenleg nem láthatjuk magunk előtt az ország teljes(ebb) járványügyi valóságát, csak a hivatalos narratíva féligazságát (a vakcinák hatékonyak).

A valóság az, hogy a jelenlegi vakcinák nem jelentenek kiutat a SARS-Cov-2 problémából. Egy olyan vakcinával, amely megengedi a vírus replikációját és továbbadását, nem lehet véget vetni egy pandémiának.

Ezek a vakcinák NEM TÖKÉLETES vakcinák, hanem TÖKÉLETLEN, SZIVÁRGÓ VAKCINÁK.

A jelenlegi Covid vakcinák egyike sem sterilizálja a vírust, a vakcinált alany ugyanúgy elkaphatja és továbbadhatja azt.

Hamis elképzelés, hogy egy tökéletlen, nem sterilizáló vakcina csökkenti a vírus mutációs képességét.

Semmiféle párhuzam nem vonható az olyan tökéletes vakcinákkal, mint pl. a himlő, kanyaró, rubeola, mumpsz, stb. elleni vakcinák. (Fecskendővel adják be mind a kettőt, ennyiben hasonlítanak.)

A fent felsorolt vakcinákat azért nevezhetjük tökéletesnek, mert létrehozzák ugyanazt a természetes immunitást, mint ami a betegséget követően alakul ki, és megakadályozzák, hogy a beoltott egyének megbetegedjenek, és hogy a vírust másoknak továbbítsák, így hatásuk hosszú évekig tart.

A jelenlegi Covid elleni védőoltások erre nem képesek, hiszen az oltott alany elkaphatja, megbetegedhet, és tovább is adhatja a vírust.

A vakcina egy rövid, 4-6 hónapos időszakra védelmet nyújthat, de ahogy a való életben mért adatokból látszik, ezt követően szükség van a booster oltásokra, amelyek adagolásának a hosszútávú hatása ma még nem ismert.

Az új variánsok megjelenésével végtelen mennyiségű booster oltásra lehet szükség, ha továbbra is csak a vakcinákra épül a védekezés.

Elfelejtett természetes immunitás?

A legfurcsább ebben a járványban, mintha az emberiség elfelejtette volna a természetes immunitás fogalmát. Sőt, talán jobb kifejezés az, hogy ebben a járványban mintha cenzúráznák a természetes immunitás fogalmát.

A következő képen a WHO két különböző “nyájimmunitás” definícióját láthatjuk két eltérő időpontban:

A régebbi definícióban még szerepel a természetes immunitás, az újabb verzióban már csak vakcinációval érhető el a nyájimmunitás.

Júniusban még így szólt a definíció: "A „nyájimmunitás” egy olyan fertőző betegséggel szembeni közvetett védelem, amely akkor következik be, amikor egy populáció immunissá válik oltás vagy korábbi fertőzés során kialakult védelem révén."

November közepére már csakis az oltással érhető el nyájimmunitás.

A lelepleződés és jogos felháborodás után a WHO tavaly decemberben aztán ismét finomított a definícióján.

Tény, hogy a WHO újradefiniált egy évtizedek óta jól meghatározott, és biológiailag megalapozott epidemiológiai kifejezést, hogy egy specifikus agendát és célkitűzést elérjen. Ezt nyugodtan nevezhetjük propagandának, amire ráerősítenek azzal, hogy lényeges információkat szorítanak ki a kommunikációból. Például azt a  közel száz tanulmányt, amelyek azt mutatják, hogy a természetes úton szerzett immunitás legalább olyan jó, vagy jobb az oltással szerzett immunitással szemben. 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá