Ukrán helyzet: Nem tilos gondolkodni!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Aki figyelte a média ténykedését az elmúlt 2 évben, nem csoda, hogy szkeptikussá vált. Ízelítő arról, amit a mainstream médiában biztosan nem olvasunk.

Hét vélemény.

"Biden & Rothshild corporation bemutatja: Hogyan csináljunk alibi háborút Európa kifosztására I. Főszerepben a korrupt ukrán kormány és őket pénzelő szarháziak.

Ukrajnában elő szeretteim, barátaim elmondása alapján: Igen. Repülők jönnek mennek a fejük felett. De kb. mint egy légi parádé. Az orosz hadseregnek esze ágában sincs civil objektumokat támadni. Jaaa hogy a médiában más bemutató megy?! Tényleg?? Hogy is volt a vírus pánikkal?!?!?"

"Van,aki nem lesz már agyhalottabb...  Legalább lecserélte a profilkép fecskendős keretét ukránzászlósra?"

"Ne legyen háború DE! Békegalambot a profilképünkre azért az Ukrajnáét, amely ország nacionalistái 2014-ben Odesszában élve égettek el orosz nemzetiségűeket? Akik ugyancsak 14-ben ágyúval lőtték Donyecket és környékét? Azokért tegyünk békegalambot, akik 2017-ben füstbombát robbantgattak és masíroztak Beregszász utcáin, és üvöltözték hogy: Jegyezd meg idegen, itt ukrán a gazda! Halál az ellenségre? Azért az Ukrajnáért, aki kb. 130 ezer magyar számára pénzbüntetés terhe mellett korlátozza az anyanyelvük használatát a mindennapokban, az iskolai oktatástól a boltokban történő vásárlásig?"

"Azt tesznek eléd, amit akarnak, hogy láss! A lényeg az hogy Te feltétel nélkül elhidd, és rettegj! Ha érted mire gondolok ..."

"Tegnap azon gondolkoztam, hogy az egymást követő többszörös negatív események hatására, hogyan intézik majd el, hogy 2025-30-ra egy épeszű ép érzelmű ember se maradjon a világban."

"A rettegés folytatódik, csak egy újabb színtéren. Az is háború, ami két éve zajlik. Ez most egy új. És lesznek újak és újak.... Hagyjuk?!"

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá