Újabb áldozat: a covid miatt ellátatlan beteg inkább az öngyilkosságba menekült a fájdalmai miatt!

Vásárosnamény után most Csömörön történt megint egy tragédia.

Most sem a fertőzés volt az ok, hanem az indokolatlanul fenntartott járványhelyzet miatti ellátatlanság…
Döbbenetes történet, és a sajnálatos vásárosnaményi eset után, ami itt olvasható, most Csömörön történt egy újabb tragédia!

A hazaküldött és ellátatlanul maradt súlyosan beteg asszony nem bírta tovább a szenvedéseit, és inkább az öngyilkosságot választotta!
Erről a fia, Csonka Sàndor facebook bejegyzéséből értesültünk:

Ma reggel tragikus körülmények között a fájdalom felülírta az édesanyám életét, és önkezével véget vetett a szenvedésnek.
„Köszönet” az orvosoknak és az egészségügynek, akik a covidra hivatkozva egy nap után, óriási fájdalmak közt haza adták a korházból.

Könyörgött a segítségért, hogy mentsék meg, de egy injekcióval letudták és haza adták. A fájdalmát nem vették komolyan és figyelembe.
A tényleges gyógyítást, a fájdalom enyhítését NEM adták meg, és a covidra hivatkozva hagyták szenvedni.
„Köszönöm egészségügy...”

Fájdalmamat nem enyhíti az idö. Jóságos szíve sohasem felejthető.
Nyugodj békén drága édesanyám!

Mikor fogják végre az orvosok felemelni a hangjukat, hogy hagyják abba a koronavírus „járvány” körüli cirkuszt, mert emberek százai halnak meg ellátatlanul, az értelmetlen intézkedések és szabályok következtében!
Hol van a lelkiismeretük, és miért nem tartják be az emberi élet védelmére tett esküt?

Vagy a miniszterelnök újabb, hirtelen jött bejelentésével, hogy a fizetésüket több mint a duplájára fogják emelni, éppen a beleegyezésüket és a további hallgatásukat vásárolják meg…?!
Mi lesz veled egészségügy, és ezek után hová vagy kihez fordulhatnak majd bizalommal a beteg, elesett és kiszolgáltatott emberek?


Szólj hozzá