A koronavírus „járvány” egyre inkább szedi az áldozatait!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

De nem a média hazug meséi szerint, hanem a való életben…

Pár nappal ezelőtt egy vásárosnaményi fiatalember hunyt el, de nem a koronavírus fertőzés, hanem az elhúzódó covid procedúra miatt, az értelmetlen járványintézkedésnek köszönhetően lett áldozat! Covidosnak hitték, pedig valójában vakbélgyulladása volt, amibe aztán belehalt. Ezt az apa, Praczu Béla írta meg a facebook oldalán.
Képtelenek beletörődni, mert szerintük a 26 éves fiuk még ma is élne, ha az orvosok jobban odafigyelnek rá.

Orvosi mulasztás végett halt meg a kisfiam Vásárosnaményban. Coviddal foglalkoztak és nem a vakbél perforációval, holott a sebész azonnali műtétet javasolt a fiamnak.
Úgy bántak a fiammal és a feleségemmel, mintha leprások lettek volna, Levették a tesztet covidra, de annyira elhúzták az időt, hogy reggel 8 órától 1 óra 45-kor vitték el mentővel, de nem roham mentőt hívtak, hanem a covidos mentő vitte el Nyíregyházára teljesen legyengült állapotban. És ugye tudni kellett volna nekik, hogy ő beteg volt, adison kórral kezelték, azaz mellékvese kéreg elégtelensége volt.

Beérkeztek nyíregyre és egyből a covid részlegre szállították. A saját lábán még ott is hagyták, hogy gyalogoljon az édesanyával, és össze eset a harmadikon.
Már ott alig volt pulzusa és a mentőst elzavarta a feleségem tolókocsiért vagy hordágyért, és mikor visszajött, akkor a fiamat elvitték. Rohantak vele a liftbe és levitték az első emeleti részlegre és mondták a feleségemnek, le kell mennie innen, mert lezavarják úgyis.
Rosszul lett és már pulzusa is alig volt. Gyorsan kiabált a feleségem hogy segítsen valaki, mert nagyon nagy a baj, hűlt kifelé a fiam, és az ottani doktornő és a feleségem meg egy kisegítő rakták fel a hordágyra és rohantak vele.

Attól kezdve nem tudtunk róla semmit, este 9-kor azt mondták a biztonsági őrnek, hogy nyugtassa meg az apukát, stabilizálták az állapotát és viszik műteni, és hogy nyugodjunk meg várjuk meg vagy eljöhetünk haza. Mert nem lehetünk vele a covid osztályon.
Oda volt beutalva, mert csütörtök este 39 volt a láza, de már péntek reggel nem volt az és eljöttünk abban a tudatban, hogy stabil az állapota. 21óra 45-kor hívtak, hogy elhunyt a fiam.
26 éves volt…

Vajon az orvosok meddig viselik el, hogy emberek halnak meg értelmetlenül, egy mondva csinált járvány értelmetlen intézkedései miatt?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá