1 millió videó törlése: Dübörög a cenzúra!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A korona válság kezdete óta több mint egymillió videót törölt a YouTube hamis információk állítólagos terjesztése miatt - írja az RT DE. 

Szerdán a Google leányvállalata bejelentette, hogy azonnali hatállyal törli azokat a videókat, amelyek szerint a jóváhagyott vakcinák veszélyesek. A YouTube már nem csak a koronaoltásokra akar hivatkozni: Az irányelvek már minden, az Egészségügyi Világszervezet és a helyi egészségügyi hatóságok által jóváhagyott oltásokra vonatkoznak.

A jövőben a YouTube -on már nem lehet azt állítani, hogy például a kanyaró vagy a hepatitis elleni védőoltások krónikus egészségkárosodáshoz vezethetnek, és autizmust, rákot vagy meddőséget okozhatnak.

A YouTube-on megjelent blogbejegyzés szerint továbbra is engedélyezni kell "az oltások befogadásával kapcsolatos személyes nyilatkozatokat, az oltási politikáról szóló vitákat és az oltási programok történelmi kudarcaival kapcsolatos hivatkozásokat". Azonban csak akkor, ha a tartalom nem tartalmaz kiterjedt félretájékoztatást, és nem csökkenti a vakcinázási hajlandóságot.

Az új irányelvek következtében az ismert oltóanyag-szkeptikusok, pl. Robert F. Kennedy csatornái is letiltásra kerültek. Ezen a héten a YouTube a 600 ezer feletti RT DE csatornát is törölte az állítólagos "közösségi irányelvek megsértése" miatt.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá