SZLOVÁKIA: Elindult a vakcina-lottó

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Augusztus 1-től lehet regisztrálni a szlovák vakcinalottóra, a szerencsés nyertesek pedig akár több 100 ezer euróval is gazdagodhatnak - írja a parameter.sk.

A verseny nem titkolt célja, hogy minél többen beoltassák magukat. Minden 18 év feletti személy részt vehet benne, akinek van személyi száma és állandó lakhelye Szlovákiában, és Szlovákiában kapta meg bármelyik vakcina legalább első adagját.

A sorsolás a közszolgálati RTVS tv csatornáján élőben követhető. A sorsolásban való részvételhez regisztráció szükséges, ahol a legfontosabb személyes adatokat kell megadni, továbbá a bankszámlaszámot IBAN formában.

Augusztus 1-től október 31-ig tart a "játék". Az alap- és standardnyereményeket hétfőnként fogják sorsolni. Az automatikus és prémiumnyereményeket vasárnaponként sorsolják. A prémiumnyeremény feltétele, hogy a nyertest elérjék telefonon és tudja a jelszót, ami a sorsolás adásában hangzott el. Ha a kisorsolt személyt nem tudják elérni megadott időn belül, elveszíti a nyereményt.

Minden héten 5 prémiumnyereményt sorsolnak, amelynek értéke egyenként 100 ezer euró, továbbá 5 automatikus nyereményt (egyenként 1000 eurót) 25 standard nyereményt (egyenként 10 ezer euró), valamint 100 alapnyereményt (egyenként 1000 euró). Hetente tehát összesen 855 ezer eurót sorsolnak majd ki.

Minden héten öt résztvevőt sorsolnak ki a prémiumnyereményre, ami elérheti a több 100 ezer eurót. Ha a kisorsolt résztvevő nem teljesíti a feltételeket a fődíjhoz (például nem tudja meghatározott időn belül megadni a szükséges kódot), akkor csupán az automatikus 1000 eurós nyereményt kapja meg, a fődíj összege (100 ezer euró) hozzácsapódik a következőleg kisorsolt személy lehetséges fődíjához, így ő nem 100 ezer, hanem 200 ezer eurót nyerhet, és így tovább. 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá