Rendkívüli sajtótájékoztató: Ki kell lépni a WHO-ból!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Rendkívüli sajtótájékoztatóra került sor 2022. március 1-én a Magyarok Világszövetsége és az Orvosok a tisztánlátásért szervezet közreműködésével.

Az eseményen felszólalt:

  • dr. Papp Éva egyetemi kutató,
  • dr. Papp Lehel György, orvos, volt országgyűlési képviselő,
  • Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke,
  • dr. Pócs Alfréd orvos, az Orvosok a tisztánlátásért csoport alapítója, a Magyarok Világszövetségének alelnöke,
  • dr. Tamasi József orvos, az Orvosok a tisztánlátásért csoport alapítója.

A képen balról jobbra: dr. Tamasi József, dr. Pócs Alfréd, Patrubány Miklós, dr. Papp Éva, dr. Papp Lehel György

A sajtótájékoztató aktualitását az adta, hogy 2022. március 1-én tartja alakuló ülését az a bizottság, ami a WHO égisze alatt végrehajtandó globális pandémiakezelés program kidolgozásáért felelős. 

A program neve: ITPPP - International Treaty on Pandemic Prevention and Preparedness - vagyis Nemzetközi Egyezmény a Pandémia Megelőzésről és a Felkészülésről.

Előzmények:

Először az Európa Tanács elnöke Charles Michel, volt belga kormányfő vetette fel 2020. novemberében egy párizsi konferencián, hogy a Covid19 kapcsán tapasztalható, országonként eltérő és ezért kaotikus járványkezelés tarthatatlan, és egy legközelebbi világjárványig fel kell készülni a nemzetközi, összehangolt járványkezelési metódusra. 

Alig két hónappal később, 2021. február 19-én a G7-ek már nyilatkoznak arról, hogy támogatják az elképzelést. Rá egy hétre február 25-én pedig az Európa Tanács tagjai is rábólintanak a kezdeményezésre.

2021 novemberben a WHO egy kétnapos különleges ülésszakot hoz létre e témában és december 1-én már jelentést is tesz arról, hogy mind a 194 állam egyetért abban, hogy szülessen egy ilyen egyezmény.

Március 1-én meg is alakult az előkészítő bizottság, aminek augusztus 1-re kell bemutatni az egységes pandémiakezelésre vonatkozó tervezetet. A várható egyeztetések után a WHO 76. közgyűlésén, 2023-ban hagynák jóvá az elképzelést. Ebben azt is rögzítik, hogy

ha a WHO tagországok 2/3-a megszavaz egy döntést, az mindenkire automatikusan kötelezettséget jelent az összes tagországra.

Charles Michel, az Európa Tanács elnöke

A sajtótájékoztatón felszólalók az alábbi témákat hozták szóba:

A WHO valós szerepe - Fenntartásokkal kell viszonyulni a világhatalmi szándékhoz. Egy egyelőre "rejtőzködő" globális kormány létrehozása zajlik, amely a WHO-n keresztül léphet színre. Emberéletek 100 millióit érinthetik a döntéseik, ha az ITPPP  tervezetet elfogadnák az országok, és csatlakoznak hozzá. 

WHO nem független egészségügyi szervezet - bár sokan azt gondolják róla - hanem magáncégek, gyógyszeripari cégek finanszírozzák. Lényegében politikai szervezet. Egy ilyen szervezetnek csak akkor van létjogosultsága, ha nem profit orientált, és nem a tőke mozgatja! Jelenleg Bill Gates és Kína a legnagyobb támogató. Nincs klinikai háttere, nincs laborja, hanem meghívott szakértőkkel dolgozik. De kik ők? A WHO-nak nincs fellebbviteli szerve. Senki nem ellenőrzi! 

A szervezet ázsiója sokat romlott a H1N1 járvány idején. A WHO akkor is az oltást szorgalmazta. Kiderült, hogy a a témában érintett közreműködők 60 %-a pénzt kapott az oltóanyagot gyártó cégtől.
A világjárványt kimondták 2020. március 11-én, és már akkor a vakcináról beszéltek! Őszre pedig prognosztizálták az új hullámot.

Covid-tanulságok - Egy óriási hisztérián vagyunk túl , ahol a statisztikai adatokat is manipulálták a félelemkeltés érdekében. Feleslegesen állították le a gazdaságot, felesleges szabályokat hoztak, feleslegesen oltottak.  Nem is vírusjárvány volt, hanem tesztelési járvány. Minél többet teszteltek, annál több hamis pozitív eredményt tudtak felmutatni. Ha a lakosság hagyja, ha a magyar politika hagyja, akkor újra meg fog történni! Főleg ha olyan egyezményt íratnak alá, aminél a WHO diktál. A saját egészségügyi hálózatunk képes arra, hogy kezeljen egy járványhelyzetet.

Patrubány Miklós emlékeztetett a WHO covid járvány alatti áldatlan szerepére. Betiltották a boncolást. Márpedig tudjuk, hogy boncolás nélkül nincs orvostudomány. Vajon hány ezer életet lehetett volna megmenteni, ha boncolások által pontosabb információt szerezhetett volna az orvostársadalom? A kezelési módot is a protokollt is a WHO határozta meg. Hallani sem akartak jól működő, kipróbált készítményekről, pl. az ivermektinről. 

Bill Gates gyorsítana - Két hete Münchenben Bill Gates úgy nyilatkozott, hogy a vírus gyorsabban hatott, mit a vakcinagyártás. Olyan gyorsan kialakította a természetes védettséget, hogy fölöslegessé váltak a vakcinák. (óriási készletek maradtak raktáron). Gates helyett hosszú volt a "vakcina-kísérletezgetés" ideje. Legközelebb nem szabad 2 évig húzni, hanem 6 hónapnak elég kell lenni a vakcinák kifejlesztésére. Zavaró tény, hogy a milliárdos a következő járványról már tudni véli, hogy az előzőnél súlyosabb és más természetű lesz.

Alkotmányos problémák - Sem a történelmi Alkotmányunk, sem a jelenleg Alaptörvény nem ismeri el azt, hogy egy Magyarországtól független hibrid szerkezetű szervezet határozza meg a magyar állam számára kötelezően érvényes rendelkezéseket. Magyarország szabad és független!

Levél az ország vezetőinek - Patrubány Miklós levélben tájékoztatta Áder Jánost, Kövér Lászlót, Orbán Viktort, Kásler Miklóst, Gulyás Gergelyt és Szijjártó Pétert, hogy miért lehet végzetes következménye, ha a ma alakuló bizottság elképzeléseit letolják a nemzet torkán. Magyarország nem fogadhat el olyan egyezményt, ami közvetlen beavatkozás lehetőségét adná meg egy külső, a nemzettől független szervezetnek. Várja a visszajelzésüket.

Dr. Papp Éva kiemelte, hogy 30 éven keresztül élt Ausztráliában, nemrég jött vissza Magyarországra. Szerteágazó nemzetközi kapcsolatai vannak. A WHO globális hatalommal való felruházása sokak számára elfogadhatatlan. Szeretné, ha minél többen tudomást szereznének arról, mi zajlik a színfalak mögött.

Papp Lehel György  a politika és az egészségügy kapcsolatáról beszélt. Ideális esetben külön lehet és kell választani, és nem hagyni, hogy politikus szóljanak bele egészségügyi kérdésbe! Ez a covid járvány alatt nem így volt.

Pócs Alfréd az orvosi esküre hivatkozva elmondta: az orvos felelős a betegért, és nem köteles egy WHO-típusú szervezeteknek megfelelni. Javaslatot tett egy petíció indítására: Lépjünk ki a WHO-ból!

Tamasi József szerint a WHO nem rendelkezik azokkal a kvalitásokkal, amellyel egy adott ország egészségügyi rendszere felé helyezhetné magát, és félő, hogy a kis országok a "nagyok" döntéseinek lesznek kiszolgáltatva.

Patrubány Miklós nyomatékosan felhívta a figyelmet: A WHO szerepének újragondolása a jelenlegi háborús krízis idején talán kis dolognak tűnik. De most kell felhívni az emberek figyelmét most, mert félő, hogy késő lesz.
Csakis a tömegek összehangolt cselekvése tud gátat szabni a diktatórikus szándékoknak. Ezért felhívással élnek Magyarország népéhez, hogy szerezzen tudomást arról, mire készülnek a világ urai. 

Ne hagyjuk, hogy a magyar lakosságra érvényes intézkedéseket egy világszervezet mondja meg!

A sajtótájékoztató 1 órás anyagát törölte a Youtube, de a Nemzeti Hírháló lementette. A képre kattintva indul  a videó:

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá