Nagyon nem mindegy, hová szúrják a vakcinát

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Egy aggódó amerikai állampolgár a CDC minden egyes alkalmazottjának:

Aggodalmam, hogy azok az egészségügyi dolgozók, akik Amerika-szerte beadják a COVID-19 oltásokat (vagyis azok, akiknek az a feladata, hogy az injekciós tűket amerikai milliók karjaiba tűzzék), hibás utasításokat kaptak.

Ennek az egyszerű hibának súlyos következményei lehetnek.

Aggodalmam oka az, hogy a CDC az egészségügyi szakembereket arra utasította, hogy NE alkalmazzák azt a technikát, amelyet „aspirálnak” neveznek, amikor beadják a COVID-19 vakcinákat.

Az aspiráció a tű behelyezése, majd HÁTRA húzása a dugattyúra annak biztosítása érdekében, hogy a tű hegye az izomszövet közepén legyen, és ne artériában vagy vénában. Ha a tű hegye egy artériában vagy vénában helyezkedik el, a dugattyú visszahúzásakor kis mennyiségű vér szívódik a fecskendőbe. Ennek figyelmeztetnie kell az egészségügyi szakembert, hogy állítsa le az injekciót annak veszélye miatt, hogy a COVID-19 vakcinát közvetlenül a szív- és érrendszerbe fecskendezik be, nem pedig az izomszövetbe.

A COVID-19 vakcinák közvetlen artériába vagy vénába történő injektálásának egészségügyi következményei rendkívül fontosak.

A vakcinákat úgy tervezték, hogy az izomszövetbe injektálják, és ne intraarteriálisan vagy intravénásan!

Ha a COVID-19 vakcinákat véletlenül beadják egy vénába, az összetevők közvetlenül a szívbe, a tüdőbe, az agyba, a májba, a vesébe, a lépbe és más létfontosságú szervekbe jutnak, ahelyett, hogy az izomban maradnának, amelyet az immunrendszer feldolgoz a beadás helyéhez legközelebbi nyirokcsomókben...

A teljes angol szöveg képekkel illusztrálva ITT olvasható. 

 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá