Na most van elegem!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

"16. hónapja szívunk. Nincs születésnap, karácsony, nincs barátokkal egy jó dumcsi, nincs sport, kiállítás, kulturális tevékenység. Mindent megteszünk, hogy a kurva számok lejjebb menjenek, de a kurva számokat nem tudjuk befolyásolni!

Hogy is van ez??

Hónapok óta 4 embert látok közelről, hónapok óta nem dolgozhatok, mert a bácsi, akinél dolgozom fél tőlem!!!! Hónapok óta maszkban éljünk, és szolgáljuk a rendszert, és most..

És MOST, kuncsorognunk kell az alapvető jogainkért!!

Most van elegem!!!!!

Most elég a hazugságból, a hamis propagandából, most van elegem a selyempapírba csomagolt oltásra rábeszélő erőszakból!!! Elegem van a megkülönböztetésből, a sajtószabadság lábbal tiprásából!!

Elegem van, hogy a gyerekeim otthon gubbasztanak, mert más szülők féltik a gyerekeiket mások gyerekeitől!!!!

Ébredjetek emberek!!!! Meddig akartok még így élni? Meddig hiszitek el, amit a média sulykol belétek?? Mert AZT MONDJÁK! Akkor az úgy van??

Gondolkodjatok logikusan.

Mit értünk el a social Distancing-gal??? Mit értünk el azzal, hogy gyakorlatilag semmit sem csinálunk, maszkot hordunk ész nélkül, és véresre fertőtlenítjük magunkat???

Elárulom: Semmit!!

A politikai hatalmak a vírust maguk előtt tartva érik el a céljaikat. Megfélemlítenek, szétválasztanak, és nyomást gyakorolnak ránk!!!

Az emberiség 98 % még csak pozitív sem volt!!!! Egy erős, egészséges szervezet ki kell hogy bírja a fertőzést! A vírusokat sosem fogjuk tudni kiirtani, együtt kell éljünk velük! Ezért kellene visszatérni a normális élethez!

Aki oltatni akar, oltasson. Aki nem, azt meg ne nyomassák, az istenért! Hadd döntsem el, hogy mit szeretnék a testembe beengedni!!

Aki fél, vagy beteg, az maradjon otthon, vagy húzzon maszkot. Aki nem fél, az tartson távolságot, és tartsa tiszteletben azt, aki gyenge, beteg, vagy fél. De már ideje, hogy visszakapjuk az életünket, a gyerekeink szenvednek, az idősek magányosan vegetálnak az otthonokban!!!

Ébredjetek!! Ez így nem élet, és nem perspektíva!!!!" Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá