MINEK KOCKÁZTATNI? - A gyerekek oltása ellen emelte fel a hangját a covid-osztály főorvosa

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Semmi nem indokolja azt, hogy a gyerekeket és fiatalokat elkezdjék oltani a kísérleti fázisban levő covid-vakcinával, melynek nemhogy a hosszú távú, de egyelőre a rövid távú mellékhatásai sem ismeretesek - reagált egy covidos betegeket gyógyító főorvos,  Dr. Oana Mihaela Secară.


A gyerekek oltásáról a főorvos asszony az alábbiakat nyilatkozta:  

„Nem adható be gyermekeknek olyan oltás, amelyet legalább 5 éve nem teszteltek. Miért? Mert legalább hozzávetőleges képet kell alkotni az oltások hosszú távú mellékhatásáról, ugyanis a beoltott gyerekek előtt áll az egész életük és nem mindegy, hogy ezt milyen egészségi állapotban élik le.
Azontúl legyen világos, az eddigi összes orvosszakértői tapasztalat azt igazolja, hogy a gyereke  99 százaléka nem fog súlyos koronavírus fertőzést kapni attól a vírustól, amely ellen oltanák. Ez a vírus semmivel sem veszélyesebb a gyerekek 99 százalékára nézve, mint akármelyik más légúti vírus. Miért kellene akkor pánikszerűen egy nem tudni milyen mellékhatásokkal rendelkező kísérleti vakcinával kockára tenni a gyerekek életét? A gyerekek is, akár oltják őket, akár nem kontaktusba fognak kerülni ezzel a  vírussal, és az egészséges szervezetű gyerekek  majdnem teljes százaléka saját immunrendszere segítségével legyőzi a vírust, természetes úton fog immunizálódni, ahogy nagy részük már immunizálódott is. Minek kockáztatni akkor egy kétes kísérleti vakcinával gyerekeink életét, egészségét?”

- nyilatkozta a doktornő.

Ezen orvosi tények ellenére a  Pfizer kedden bejelentette, hogy folytatják a vakcinájuk tesztelését a 12 év alattiakon. Ha a klinikai tesztek sikeresnek bizonyulnak, akkor a féléves csecsemők is megkaphatják majd a vakcinát.

Kérdés, KIK azok a gyerekek, akiken tesztelik a kísérleti oltást? - teszi fel a kérdést az Informatia Libera. Ugyanis a nemzetközi törvények szerint ez tilos és bűnténynek számít. Kiskorú személyek esetében ugyanis tilos mindenféle klinikai kísérlet, beleértve a gyógyszerkíséreteket is, még akkor is, ha az alany szülei ebbe beleegyeznek. Kísérleti szert csakis életveszélyes állapotban levő beteg mentésére, életmentő célzattal lehet egy  gyereknek beadni.

A cég bejelentése szerint a következő hetekben 4500, tizenkét évnél fiatalabb gyermeken kezdik meg a klinikai tiszteket. Ezeket az Egyesült Államokban, Finnországban, Spanyolországban és Lengyelországban, összesen kilencven helyen fogják elvégezni a nyár végéig.

A főorvosasszony több alkalommal is bírálta a covid-protokollt, a túlzó járvány-hisztériát, a tömeges oltásokat és a gyerekek beoltását. Sőt, azt állította, hogy tapasztalatai szerint a harmadik hullámot maguk az oltások okozták.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá