ROMÁNIA: A főorvosnő szerint nem adható be gyermekeknek olyan oltás, amelyet legalább 5 éve nem teszteltek

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

- Semmi nem indokolja azt, hogy a gyerekeket és fiatalokat elkezdjék oltani a  kísérleti fázisban levő covid-vakcinával, melynek  nemhogy a hosszú távú, de egyelőre a rövid távú mellékhatásai sem ismeretesek - reagált a covidos   betegeket gyógyító főorvos  Dr. Oana Mihaela Secară arra a kijelentésre, miszerint Alexandru Rafila, PSD-s politikus, a WHO romániai képviselője azt nyilatkozta, hogy mindent meg kell tenni azért, hogy a gyerekeket, fiatalokat minél hamarabb tömegesen beoltsák a kísérleti szernek számító covid-vakcinával. A cikket az Informatia Libera közölte.

Dr. Secară volt az első a romániai orvosok között, aki nyilvánosan, szakmai tudására és tapasztalatára támaszkodva megcáfolta és cáfolja az orvosilag nem megalapozott állításokat, és a hibás covid-protokollokat. Erről portálunk is beszámolt.

A gyerekek oltásáról a főorvos asszony így nyilatkozott:

„Nem adható be gyermekeknek olyan oltás, amelyet legalább 5 éve nem teszteltek. Miért? Mert legalább hozzávetőleges képet kell alkotni az oltások hosszú távú mellékhatásáról, ugyanis a beoltott gyerekek előtt áll az egész életük és nem mindegy, hogy ezt milyen egészségi állapotban élik le.

Azontúl legyen világos, az eddigi összes orvosszakértői tapasztalat azt igazolja, hogy a gyereke  99 százaléka nem fog súlyos koronavírus fertőzést kapni attól a vírustól, amely ellen oltanák. Ez a vírus semmivel sem veszélyesebb a gyerekek 99 százalékára nézve, mint akármelyik más légúti vírus. Miért kellene akkor pánikszerűen egy nem tudni milyen mellékhatásokkal rendelkező kísérleti vakcinával kockára tenni a gyerekek életét? A gyerekek is, akár oltják őket, akár nem kontaktusba fognak kerülni ezzel a  vírussal, és az egészséges szervezetű gyerekek  majdnem teljes százaléka saját immunrendszere segítségével legyőzi a vírust, természetes úton fog immunizálódni, ahogy nagy részük már immunizálódott is. Minek kockáztatni akkor egy kétes kísérleti vakcinával gyerekeink életét, egészségét?

Legyen világos, a tömeges oltásokkal nem lehet megállítani a koronavírus terjedését. Ehelyett olyan kockázatokat vállalunk, amelyek nem érik meg, hogy egészséges gyerekek életével kísérletezzenek. Nem fognak senkit, egy gyereket sem így a kísérleti oltással megvédeni, amúgy mint mondtam, a gyermekeknek nincs szüksége erre a védelemre, mert ha el is kapják a koronavírust, többnyire enyhe vagy nagyon ritkán közepesen gyenge  betegséget vált ki belőlük. Semmi nem indokolja, hogy ne folytassák le az előírt  orvosi protokollt, a normális, évekig tartó tesztelést, mielőtt elkezdnek covid ellen gyerekeket oltani!

Ők a mi gyermekeink, a mi fiataljaink… Miért fizetnének ők azért, mert mások, esetleg  rejtett érdekekből így döntenek a sorsukról?”

- hangsúlyozza Dr. Secară.

"A Pfizer vakcinával végzett klinikai vizsgálatban csak 2260 gyermekből álló csoport vett részt, amelyről tudjuk, hogy valószínűleg nem elég nagy néhány ritka mellékhatás kimutatására.

"Már tudjuk, hogy néhány esetben az oltás ártott, súlyos mellékhatásokat, pár esetben halált okozott. Gyerekek halálát!

A gyermekek klinikai vakcina kísérletekbe való bevonása ebben a szakaszban teljesen etikátlan az emberi jogokról és a biomedicináról szóló egyezmény értelmében – amely egyértelműen előírja, hogy az egyén közvetlen előnyének hiányában a hozzájárulása nélkül  csak kivételes körülmények között adható be, és , ami még ennél is fontosabb, ha a kutatás, azaz maga a vakcina kísérlet  csak minimális kockázattal jár.

Aztán egy sor szociális kérdést kell megvizsgálni. A beoltott gyermekeket másképpen kezelik-e, mint a be nem oltott gyermekeket az iskolákban, szórakozóhelyeken?  Mennyire teszik ki őket társadalmi diszkriminációnak az oltások miatt? És egyelőre nem tudni, mikor ér véget ez az egész vírusmizéria, oltási hisztéria. Az sem érv, hogy a felnőtteket akarják védeni a gyerekektől, azaz a gyereke terjesztette fertőzésről, ugyanis erről sem tudni még eleget, hogyan, milyen arányban történik valójában és ennyi kérdőjel mellett nem kockáztathatjuk gyermekeink egész életét azzal, hogy beadatunk nekik egy ismeretlen hatású kísérleti fázisban levő szert."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá