Minden összedől, mint egy kártyavár

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Dr. Schiffmann friss üzenete:

"Nézzétek meg ezeket a csodálatos képeket a világ minden tájáról, nézzétek, hogy mi történik Kanadában, nézzétek mi történik Németországban és Ausztriában! Nézzétek meg a számokat Izraelből!

A pandémiának vége! Soha nem volt pandémia, de az emberek most végre megértették ezt. Már nem hiszik el a hazugságokat és a hatalmi elit ideje lejárt. A bankkontroll ideje lejárt és a korrupt kormányok ideje is lejárt. Minden összedől, mint egy kártyavár.

Ha mindannyian tovább harcoltok és például "arcot adtok" az áldozatoknak a "séták" során, például egy fotó van nálatok egy oltásáldozatról, akit ismertek... Mostanra mindenki közülünk ismer már valakit, aki az oltással időbeli összefüggésben halt meg. Én személy szerint többet is ismerek, ismerek olyanokat, akik eldobták a saját életüket az intézkedések miatt, de még mindig nem ismerek senkit, aki tényleg covidban halt meg. Azok akiket ismerek, az előzetes betegségeikbe haltak bele, az egészségtelen életmódjukba, túlsúlyba.

Ennek vége! Tényleges változás van az egész világon, ez a legnagyobb forradalom, amit az emberiség valaha látott. Az emberek összefogtak, minden országban, minden földrészen és felismerték, hogy az igazi pandémia, az igazi bűnözők, az igazi fenyegetés nem vírusoktól való, hanem olyan emberektől származik, akik filantrópok köntösébe bújtak, és létrehozták az "elit"-et. Ők azt hiszik, hogy uralhatják a világot, de most végre elkezdték megérteni az emberek, hogy mi az emberiség 99,9 százaléka vagyunk. És az aprócska, bűnöző elit, amit a mainstream-média támogat, kiszolgálta az idejét.

Már látszik a fény az alagút végén, ott a fény mindannyiunk számára. Ti, akik az egész világon az utcára mentek, nektek sikerült... nagyszerűek vagytok, ne hagyjátok abba, csináljátok tovább, most adjatok bele mindent igazán... ez a végjáték.

És aztán minden egyes elit-bűnözőt bíróság elé fogunk állítani, akik ezt mint háborús bűnös kiérdemelték az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűncselekményben, ami valaha történt. Azt gondolom, hogy nekik mindenüket el kell veszíteni. Azzal a pénzzel, amit másoktól elloptak, gondoskodni kell arról, hogy ez az emberiség-család újra működjön és éljen és hogy ne kelljen többé embereknek éhen halni, és ne legyenek többé emberek rabszolgaként kezelve, és ne kelljen a saját országából elmenekülnie az embernek.

Azt hiszem egy nagyszerű időszak áll előttünk. És ebben a tekintetben ez az egész covid-19-hazugság egy nagy esély az emberiség számára, hogy az emberek végül felismerjék, mi történik valójában, hogy milyen gonosz hatalmak munkálkodnak.

Örülök, hogy része lehetek ennek a változásnak, és büszke vagyok minden egyes emberre, mindenért amit tesz, ha aláírásokat gyűjt, szórólapokat oszt, matricákat oszt, vagy kiáll a nyilvánosság elé. Nagyszerűek vagytok!"

(A képre kattintva látható a videó.)

Dr. Bodo Schiffmann - német háziorvos, fül-, orr-, gége szakorvos. Tagja az Orvosok és Tudósok az Egészségért, Szabadságért és Demokráciáért Németországban (MSHFD), egyesületnek. A kezdetektől fogva harcol az ésszerűtlen koronavírus-intézkedések ellen.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá