Miért tűnt el Merkely Béla?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Furcsábbnál furcsább hírek keringenek a neten, hogy hová tűnt a pandémia idején országosan ismertté vált professzor.

Merkely Béla,  a Semmelweis Egyetem (SE) rektora minden formában terjesztette, hogy "Az oltás működik, Magyarország működik".  Ő volt a 2021-es őszi országos plakátkampány fő arca is. 

Nem lehet véletlen, hogy egyik pillanatról a másikra eltűntek. Nem csoda hát, hogy az interneten elindult a találgatás.

Merkely Béla esetében a legtöbbször a Völner-Schadl ügy-béli érintettsége jön elő. A végrehajtói kamara elnökének hálószobájában egy széfet találtak, amiben kompromittáló fotók is voltak. Többen is írtak arról, hogy a professzor is szerepelt ilyen 18+-os képeken - amit nagyon messze áll a sztárprofesszor eddig ismert karakterétől. Viszont az információn már az RTL klub híradós stábja is elindult. Ezek szerint a hírek lehet alapja.

De hallani lehetett a járványhoz kötődő és nagyot kaszáló vállalkozásokról, és több céges érdekeltségről is. Az is hamar feledésbe merült, hogy a Merkely által vezetett egyetem laborja több esetben úgy állítottak ki negatív PCR-eredményeket a  Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) tagjainak, hogy az adott mintákat nem is  vizsgálté. Végül egy orvost vontak felelősségre. 

Merkely esetében az "eltűnés" helyett talán jobb szó a "lekeverés". A Magyar Nemzet egy olyan méltató cikket hozott le 2022 januárjában, ahol az előző hónapok történései szóba sem kerülnek. Nincs szó a covidról, a tesztelésekről, de még az oltások sem kerültek szóba. Van helyette rektorság, vízilabda, sertésszív átültetés.

Kedvenc idézetünk Merkely Bélától:

Senki ne bízzon az immunrendszerében, a delta rést talál a pajzson.

Ha valakinek sok ideje van, itt nézegetheti a professzor (vagy adminja)  Facebook bejegyzéseit.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá