AUSZTRÁLIA: Ki az őrült?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A be nem oltottaknak „nyomorúságos, nagyon magányos életük lesz” – figyelmeztet az Ausztrál Orvosi Szövetség vezetője

A queenslandi Ausztrál Orvosi Szövetség vezetője figyelmezteti azokat, akik megtagadják a Covid elleni oltást. Nem csak pénzbírsággal és csalási váddal kell szembenézniük, hanem el is különítik őket a társadalom többi részétől.

„Az élet nyomorúságos lesz oltás nélkül. Nem fog tudni elrejtőzni ” – mondta Dr. Chris Perry ezen a héten, miközben a Channel 9 televíziós hálózatának beszélt Ausztráliában.

 

Az orvosszövetség elnöke azon queenslandi lakosok jövőjéről beszélt, akik úgy döntenek, hogy nem kérik az oltást. Őrültnek nevezte azokat, akik ezt teszik.

Még azok is nehézségekbe ütköznek, akik mentesülnek a kötelező védőoltás alól, mivel „ nem tudják elérni, hogy egy orvos aláírja ezt ” – mondta Perry beszédében, figyelmeztetve a klinikusokat a lehetséges pénzbírságra, ha úgy döntöttek, hogy orvosi indokkal kizárnak valakit az oltásból.

„ Azok a betegek, akik hazudnak, csalással vádolhatók ” – tette hozzá.

A héten a queenslandi kormány bejelentette, hogy kiterjeszti a koronavírus elleni oltási mandátumot a magánegészségügyi dolgozókra is. Az emberek december 15-ig kaptak időt, hogy dupla vakcinát kapjanak.

„ Nem fogsz tudni elmenni sehova semmiféle szórakozásod nem lesz ” – mondta Perry a nézőknek. Csak a teljesen beoltott személy juthat be a közösségi helyszínekre. Azoknak, akiknek nincs oltási igazolásuk, ezt üzente:

Nagyon-nagyon magányos életed lesz.

1378 ausztrál dolláros pénzbírságot jelentettek be azoknak a queenslandi lakosoknak, akikről feltételezhető, hogy megszegték a járványhoz kapcsolódó rendeleteket. Mindeközben a vállalkozásoknak azt tanácsolták, hogy szabálysértés gyanúja esetén hívják a rendőrséget.

" A kocsmáknak és a kluboknak ellenőrizni kell, hogy az emberek be vannak-e oltva, mielőtt beengedik őket, különben csődbe mennek a vállalkozásaik " - mondta az főkapitány.

Ausztráliában, ahol 252 millió lakosból 188 000 fertőzöttet (nem beteget!!) regisztráltak, a koronavírussal kapcsolatos legszigorúbb korlátozások közé tartoznak a világon. A polgároknak a leghosszabb és legszigorúbb elzárásokat kellett elviselni. 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá