Mi a helyzet más országban a szigorításokkal és az oltásokkal?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A Normális Életet Követelünk csoport egyik posztja arra kérte a csoporttagokat, osszák meg, hogy mi a helyzet más országokban.

Íme a tapasztalatok:

Felvidéki vagyok, de férjem által Ausztria is kicsit a hazám, így mindkét országban zajló eseményeket a saját bőrömön tapasztalom. A helyzet ugyanaz, mint Magyarországon. Zsarolás, megfélemlítés, propaganda, teljhatalom, a másként gondolkodók (vagy inkább csak GONDOLKODÓK) teljes elnyomása, elhallgattatása, megbélyegzése. Németországban sem jobb a helyzet, de kevés kivétellel mindenütt ugyanaz a forgatókönyv. Az országok vezetői eladtak bennünket kilóra és egymást is túllihegve igyekeznek engedelmes ölebei lenni a kenyéradó gazdiknak (úgy tűnik a nép KEVESET adott a szájukba) csak egyre nem gondolnak kapzsiságukban, hogy a végén rájuk sem lesz szükség, bármit ígértek is nekik.

Amerika egy demokrata államában - Én is azt látom,hogy ugyanaz folyik kb.mindenhol. Pár perce olvastam egy amerikai nő írta az egyik oldalon,amit követek,hogy most fog a gyereke érettségizni, és az ünnepségre 2 fő kísérheti a gyereket, akik vagy be vannak oltva vagy friss negatív tesztjük van.Ott egyelőre vegyes a dolog,de ugyanúgy sok az agymosott.

Svédországban semmilyen korlátozás nem volt. Az embereket hagyták élni. Halottak száma (2021.04.14.) Svédország 13 660 Magyarország 24 265 Most már ideje lenne végre vissza adni az életünket.

Németország - Ugyanez a helyzet mint otthon csak kuturältabb formäban. Nagy a kampäny az oltäsert. Sok üzletbe nem mehetsz be csak friss negativ teszttel. En az ilyen üzletekbe be sem megyek. A tesztek ingyenesek es sok helyen lehet csinältatni. Az EÜ. ellätäs toväbbra is jo. Az en häziorvosom nem ker negativ testet, es nem telefonon diagnostizäl. A 30% szerintem sok, szerintem kevesebb a tenylegesen beoltottak szäma. 

Franciaország - Hal'Istennek, nagy ország, így az oltási program is lassan halad. Általában nagy az ellenállás az egészségügyi reformokkal szemben (Május 1.-en kimondottan polgárháborús hangulat uralkodott a nagyobb városokban, de főleg Párizsban. A tömeg nekiment a rendőröknek. Főleg az idősek körében itt is sokan oltatnak.
Május 19-én nyitnak a teraszok, a sporttermek, a múzeumok, stb.
A teraszokra és az üzletekbe való belépéshez nem kérnek semmit, de sporttermekbe, múzeumokba, stb igen. Ezeken a helyeken az oltás kiváltható neg. PCR teszttel.
Egyenlőre az egészségügyi ellátás nem oltáshoz kötött, de negatív teszteredmenyt kérnek ahhoz, hogy megműttesd magad.
A fiam egyetemista, és már kaptak egy tájékoztató levelet az egyetemről, hogy ősztől csak akkor iratkozhatnak be, ha be vannak oltva. Az egyetem mellett dolgozik is a Lidl-ben. Egyenlőre nincs kényszerítés a munkahelyeken, de már beszélnek róla, hogy az is csak két-három hónap kérdése. Szerintem, itt ősztől tervezik befeszíteni a helyzetet, de ez csak az én véleményem.

USA - Florida - A kormányzó már hétfőn felfüggesztette az ÖSSZES maradék Covid megszorítást is arra az időre, amíg az erről szóló törvény július 1-én életbe nem lép. És már tavaly szeptembertől nincs maszkviselés, éttermek nyitva.
Ott nincs ez az erőszakos oltáspropaganda. Nem nehéz kitalálni, nálunk miért nyomják ennyire: hamarosan vége és még azelőtt akarnak minél több oltást elsózni, mielőtt nálunk is felébrednek az emberek.

Svájc - a svájci legitim.ch cikke arról, hogy maga a PFIZER is tart attól, hogy a beoltottak potenciális veszélyt jelentenek a beoltatlanokra. Úgy tűnik, egyre inkább megerősödik az a félelem, hogy az oltott emberek valós veszélyt jelentenek a be nem oltottakra. A Pfizer ezzel egy tanulmány részeként valóban számol. Ez a tanulmány egy szaklapban (Bulletin of the Atomic Scientists) jelent meg a következő címmel 2020 szeptemberében:
„A tudósok olyan vakcinákon dolgoznak, amelyek betegségek elterjedéséhez vezethet." Maga a tanulmány a Pfizer oldalán angolul itt: LINK

Bulgária - Nagyon hasonlóan össze-visszaság. Buta, értelmetlen szabályok és propaganda, félelemkeltés az eleje óta. Az EU mainstream követése. Most sokkal alacsonyabb átoltottság mellett esnek a számok. Így is kevesebb Covid halál van mint Magyarországon ha hinni lehet egyáltalán a Covid statisztikának. Alacsony a oltakozási kedv. Mivel a régi kormány most veszített választást, és teljesen új emberek bekerültek a parlamentbe, politikái válság alakult. A politikusok és a média inkább ezzel vannak elfoglalva. A Covid csak másodlagos téma lett, de fontos, mert a gazdaság ugyanúgy lett kivégezve mint Magyarországon a Covid szabályok által. Az éttermek és a boltok most az emberek nyomása miatt nyitva vannak. Nincs megkülönböztetés. Utazáshoz az EU szabályokat készülnek majd követni. Iskola hol online, hol normális. Sok a zombisított ember és sok szélsőségesen gondolkodó egymásnak van esve mint bárhol a világon, akol média és social média van.

Egyesült Királyság - Birmingham - Nyitva minden! Suliba járnak gyerekeim. Maszk használata boltban kötelező. Utcán nem. Orvosok fogadnak időpontot kérni kel telon. Higiénia szabályok betartásával maszk használata itt is kel. Oltás propaganda itt is van nyomják. Személy szerint nem tv-zek nem érdekel. Nem kötelező oltatni! Nincs megkülönböztetés!

Ausztriában is naponta mantrázza az oltást a kancellárka....és sajnos sokan be is nyalják.......detto ugyanaz mint Magyarországon......most volt vmi cirkusz itt Tirolban...100.000 előre elkészített pozitiv pcr tesztet találtak.........úgyhogy minden kiderül idővel.....de a teszteket ugyanúgy használtatják tovább...

Hollandiában lassabban halad. Ahogy én tapasztalom, itt kevésbé mantrázzák. 100%-ra nem tudom, mert nem nézek tévét. Itt egyelőre nincs tervben, hogy mindenhova csak védettségivel lehessen menni. Beltéri étkezőkbe-kocsmarészekbe, edzőtermekbe és mozikba legalábbis nem, ezek majd csak ezután nyitnak amúgy. Ha valahova mégis csak avval lehet majd, akkor azok a rendezvények lesznek, de alternatívaként valószínű megmarad a gyorsteszt.

Romániában is ez megy.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá