Kiverte a biztosítékot Majkánál a Normális Élet Pártjának közleménye (frissítve!)

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Válogatott sértegetésekkel teletűzdelt bejegyzéssel reagált Majka a Normális Élet Pártjának sajtóközleményére. Az már biztos, hogy a szöveget nem sikerült értelmeznie, de ez nem zavarta abban, hogy Gődény Györgyöt betámadja.

ÁLLÁSFOGLALÁS AZ UKRÁN-OROSZ KONFLIKTUSRÓL.

A Normális Élet Pártja a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatja, legelsősorban azt, hogy garanciák szülessenek arról, hogy a jelenlegi ukrán kormány fejezze be az ukrajnai orosz lakossággal szembeni katonai akciókat, mely a konfliktus egy kiváltó oka volt, másodsorban pedig, hogy Oroszország is szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz. Sajnálatos, hogy hazánkban mindenki úgy beszél a békéről, hogy azt Oroszország sértette meg, holott a „békétlenség”, - azaz az orosz etnikum elleni agresszió - az ukrán polgárháború esetén is elmondható. Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját.

Egyetértünk azzal, hogy az ukrán vezetés törekedjen egyben tartani Ukrajnát megakadályozva két független újorosz állam létrejövetelét, de azzal nem érthetünk egyet, hogy ezt erőszakkal tegye. A demokratikus önrendelkezés elvét tiszteletben kell tartanunk a két új állam esetén is, és elítéljük azt az európai gyakorlatot, hogy ebben a kérdésben a nagyhatalmi játszmák miatt nem vetődik fel a szuverenitás kérdése.
Megértjük az orosz fél aggodalmát is Ukrajna Nato csatlakozásával kapcsolatban, és elítéljük, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot.

Normális Élet Pártja - 2022. március 12.

Gődény György így reagált az őt ért támadásra.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá