BRASSÓ: Egy 16 éves fiú halála felerősíti a fiatalok oltása ellen tiltakozók hangját

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A covid vakcina második adagjának beadása után 4 nappal kellett sürgősen kórházba szállítani egy 16 éves brassói fiút, aki azelőtt teljesen egészséges volt.

A fiú egyik kezelőorvosa, Dr. Damian Baciu azt nyilatkozta, hogy az addig teljesen egészséges fiatal szervezetében hirtelen akut mieloid leukémiára utaló tünetek jelentkeztek, melyek villámgyorsan legyűrték az addig egészséges fiatal szervezetet, s az orvosok minden erőfeszítése ellenére 1 hónap alatt a fiú meghalt.

Az akut mieloid leukémia (AM: acut myeloid leukaemia) a vérképzőrendszerből kiinduló daganatos betegség, melyre az abnormális mieloid előalakok akut felszaporodása jellemző a vérben és a csontvelőben.

A fiú orvosai azt nyilatkozták, még soha nem láttak ilyen módon jelentkező leukémiát.

A 16 éves fiú egészséges gyermek volt, soha nem került kórházba, nem voltak különleges egészségügyi problémái, nem voltak krónikus betegségei.

Úgy tudni, hogy a covid fertőzésen is átesett minden különösebb kezelés, vagy szövődmény nélkül. A szervezetében megfelelő mennyiségű ellentest jelenlétet is kimutattak, tehát semmi értelme nem volt, hogy beadják neki a vakcinát. A szülei akarták, hogy a kamaszfiút beoltsák.

A szülők kérésére a fiút nem boncolták fel, nem készítettek hivatalos kórboncnoki jelentést arról, milyen elváltozásokat okozott a hirtelen, hihetetlen agresszióval elharapódzott leukémia a szervezetében.

Bár a leukémia általában gyorsan kialakuló betegség, a halál soha nem következik be ilyen rövid idő alatt, különösen, mivel jelenleg léteznek már olyan eljárások, amelyekkel kezelhető a betegség - mondják az orvosok.

“Évekkel ezelőtt a Fundeni Intézet Gyermek-Onkológiai Központjában dolgoztam, és sokféle rákos patológiát láttam a gyermekeknél. De soha nem láttam a leukémia ilyen villámgyors kifejlődését. Ez a gyermek, mióta diagnosztizálták ezzel, (pár nappal a kísérleti vakcina beadása után) egy hónap alatt meghalt, bár minden onkológiai kezelést a protokoll szerint végeztek. Azonban a szervezete valamiért nem reagált ezekre a kezelésekre. – nyilatkozta Dr. Damian Baciu.

Az eset kapcsán több romániai sajtóorgánumban felvetették, hogy Valeriu Gheorghiță-t a Romániai Oltási Stratégia vezetőjét kellene megkérdezni, ugyanis az irányítása alatt kommunikált vakcina propagandában egy szó sem esik a lehetséges kockázatokról és mellékhatásokról. Forrás1Forrás2

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá