KANADA: Hatalmas a tét!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Kanada 400 éves története során az ország és állampolgárai jövőjének alakulását tekintve valószínűleg a legmeghatározóbb hetek elé néz a lakosság, és vele együtt számos más nagyhatalom is, ugyanis ami be fog következni, amennyiben bekövetkezik - várható lesz más országokban is.

Annak érdekében, hogy Trudeau keresztülvihesse akaratát, és bevezethesse a [email protected]útlevelet, illetve további korlátozásokat eszközölhessen a g3nterápiát elutasítók számára, egy hónapos bejelentést megtéve előrehozott választásokat írt ki szeptember 20-ra. Teljesen mindegy egyébként, hogy melyik párt fog nyerni, ugyanis agendájuk hasonló, a nemzetközi vakcinaútlevél beindítása mindegyikén szerepel (kivéve a PPC-jén, de nekik sajnos jelenleg túl kevés a támogatottságuk).

Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke

Ezzel párhuzamosan a provinciák már elkezdték alkalmazni és forszírozni a magyarországi „védettségi” igazolványhoz hasonló [email protected]ó alkalmazást. British Columbiában, Kanada nyugati parti provinciájában szeptember 13-tól fog élni a digitális diszkrimináció. Aki nem hajlandó alávetni magát a g3nterápiás kezelésnek, az nem fog tudni nem alapszükségletű szolgáltatásokat igénybe venni, így étterembe, konditerembe, koncertekre, közösségi rendezvényekre nem mehet, sőt – mindenki kapaszkodjon meg – szavazni se fog tudni, ugyanis nem léphet be az appon mutatott QR-kód nélkül a szavazás helyszínéül szolgáló épületekbe.

Kanada átoltottsági rátája köszönhetően a rendkívül eredményes marketingnek, és a kanadaiak szabálykövető, illetve komformitáshoz végtelenül ragaszkodó természete miatt világszinten az egyik legmagasabb: közel 70%-a a lakosságnak kapta meg mindkét adagot. Szerencsére ebben a valaha szabad országban még sokan emlékeznek rá, hogy szüleik, nagyszüleik, dédszüleik miért is vándoroltak el egy jobb élet megteremtésének reményében a tengerentúlra, ezért a tüntetéseknek se szeri se száma az egész országban. A média manipuláló erőfeszítései természetesen itt is tetten érhetők: a múlt héten például egy vancouveri tüntetést, ahová több tízezren felvonultak, néhány ezres nagyságúnak állítottak be. Az útlevéllel nem egyetértőket is anti-vaxxernek hívják oltási státusztól függetlenül, és igyekeznek mindenhogy a hitelüket aláásni a szervezőknek, illetve szétszakítani a társadalmat a [email protected] beadása alapján.

A tét nem kicsi: amennyiben sikerül a [email protected]útlevelet elfogadtatni, úgy a nemzetközi mozgás lehetősége a politikai adminisztráció gyorsaságától függően várhatólag október végétől datálva teljes mértékben megszűnik mind a kanadaiak, mind az egyéb okból beutazók számára:

a g3nterápiás kezelést bármilyen okból elutasító személy - mindenfajta kivétel nélkül (pl. korábbi kovid-fertőzés, terhesség, de a teszt sem játszik) - nem hagyhatja el az országot, és szintúgy nem fog tudni belépni, azt sem számítva, hogy az illető kanadai, de akkor sem, ha kettős állampolgár.

Források:

https://www.travelweek.ca/.../provinces-vaccine.../

https://globalnews.ca/.../canada-getting-proof-of.../

https://www.reuters.com/.../canada-planning-covid-19.../

https://www.aa.com.tr/.../canada-to-introduce.../2331905

https://www.facebook.com/groups/normalis.eletet.kovetelunk

 

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá