IZRAEL: Mégsem kérik az oltási igazolványt

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A statisztikák szerint Izraelben a lakosság 90 %-a be van oltva. Idáig mindig az folyt a csapból, hogy kizárólag green passzport a belépő mindenhova. Most teljesen megváltozott a helyzet - írja Dr. Tamasi József.

Az éttermek egyáltalán nem foglalkoznak vele, hogy oltott ül-e be az asztalához. “Nem vagyunk rendőrök”, mondják az éttermesek. A rendőrök sem foglalkoznak vele, ki megy be az étterembe vagy bárhova. Ha a munkaadó kéri a green passzportot, megkapja. De sok közüle hamisítvány. Senki nem ellenőrzi. A green passnak addig volt jelentősége, amíg arra kellett rávenni az embereket, hogy oltassák be magukat - olvasható a The Spectator cikkében.

"A zöld útlevél (vagy védettségi igazolás, ahogyan itthon akarják hívni) egy totális megtévesztés, birkák hiszékenységére épülő babonás hitrendszer. Mint eddig minden ígérgetés, ez is csupán hazugság és ez nem tűnik fel. Nem tudja igazolni a védettséget, hiszen a T és B sejtes immunitás sokkal jelentősebb, mint az ellenanyag jelenléte miatti ellenállóképesség. Az IgA típusú immunitás csak a légutak nyálkahártyáján alakul ki, nem tud létrejönni a védőoltásnak csúfolt génmanipulációs kísérleti szerektől. Egyáltalán semmilyen bizonyítéka sincs annak, hogy akik be vannak oltva azok védettek lennének, hiszen covid pozitívak lesznek sokan, sőt megbetegszenek az oltás után nem sokkal és a COVID osztályokon kezelik őket. Akik oltás miatt COVID osztályon vannak, azoknak is lesz mindnek útlevele ugye? Legalább útlevél legyen, hamár nem egészséges. Azt sem lehet tudni, hogy az oltás a nagyokos világterror kitervelői és kiszolgáló birkái szerint mennyi ideig véd és mi van utána? Megszűnik az útlevél érvényessége? Újra és újra oltás kell? Hol marad a természetes védekező képesség kalkulálása, ami sokkal teljesebb és tartósabb védelmet adna, még ha az oltás tényleg védene is bármennyit. Milyen tesztekkel akarják bizonyítani, hogy az illető védett, hiszen a kamu PCR teszt akár 95%-ban hamis pozitív eredményeket ad, de semmilyen képessége sincs arra, hogy kimutassa, hogy valaki átélte-e a fertőzést, vagy eredendően ellenálló, hiszen sejtes immunitást sem tud kimutatni. A többi teszt sem mutatja a sejtes immunitást. Az sem világos, hogy ha az oltások nem védenek meg a fertőződéstől és a mások megfertőzésétől, akkor mit bizonyít az útlevél? És azt tudja valaki, hogy a tüdőgyulladásokat melyik kórokozó hozza létre és miért? Egyébként aki útlevelet kap, annak nem kell maszkot hordania? Mert ha ő igazoltan védett és ártalmatlan… Nyilván DE IGEN. Akik ezt kitalálták azok nyilvánvalóan elmebetegek, vagy már megkaptak egy valódi oltást! Bár ebben sem lehet bízni, mert láthatóan politikusok sehol nem halnak meg az oltástól és nem is okoz nekik betegséget! Vagy őket nem is oltja senki? Ahogyan Prof. Dr.Dolores Cahil mondaná, “ha nem halnak meg tőle politikusok, akkor abban az oltásban nem lehet bízni”.

Orvosok hol vagytok? Nulla szakmai kétség? Ügyvédek hol vagytok? Valóban tétlenséggel kiszolgáljátok ezt a felháborító csalást? Egy pillanat alatt véget tudnátok vetni az egész cirkusznak! Pedig mindenki áldozat lesz, Ti is. Egy idő után megfő a béka, ha nem ugrik ki a vízből időben" - zárja gondolatai doktor Tamasi.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá