UKRAJNA: A korábbi miniszterelnök egész másként látja az orosz-ukrán konfliktus lényegét

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az orosz kormány úgy döntött, hogy helyreállítja a rendet Ukrajnában, nyilatkozta Facebook-üzenetében Nyikolaj Azarov, aki háromszor is volt Ukrajna miniszterelnöke. Azt állítja, hogy a NATO atomtámadást tervezett Oroszország ellen.

"A NATO egy harmadik világháborút akart kirobbantani nukleáris fegyverek bevetésével Oroszország ellen" - mondta Azarov. „2021 decembere óta Oroszország tájékoztatást kapott arról, hogy a NATO négy alakulatot szeretne telepíteni Ukrajnába. Az egyik dandáralj nukleáris robbanófejeket hordozó eszközökkel rendelkezett volna.+

Azarov szerint a NATO a nyáron szeretett volna csapatokat mozgatni. „A harmadik világháború és az Oroszország elleni nukleáris támadás elhárítása érdekében az orosz kormány úgy döntött, hogy rendet teremt Ukrajnában” – írja Azarov, aki 2004-ben, 2005-ben és 2010-ben volt miniszterelnök.

Kifejti, hogy az ukrán hadsereg hadműveletet is tervez Donbászban és az orosz ajkú lakosság kiirtását. A támadást az Egyesült Államokkal közösen tervezték, és a tervek szerint február 25-én kezdték volna el.

Vlagyimir Putyin orosz elnök több százezer ember életét mentette meg Donyeckben és Luhanszkban a volt kormányfő szerint. Azarov megjegyezte, hogy a Donyecki Népköztársaság csapatainak sikerült megszerezniük egy térképet, amelyen látható, hogy nagyszabású támadás folyik Donbász ellen.

Azarov elhagyta Ukrajnát, miután 2014. február 21-én rálőttek autójára. Ekkor a felesége ült az autóban. Túlélte a támadást, de súlyosan megsérült.

A videó a képre kattintva indul.

Forrás: Racionális Életért Közösség

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá