HOLLANDIA: 2006-ban az influenza elleni védőoltási kampányt 4 haláleset után felfüggesztették. Most miért folytatják?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A gyógyszerek, vakcinák mellékhatásait gyűjtő holland tudományos szerv, a Lareb közel 500 bejelentést kapott a Covid elleni védőoltások utáni halálesetekről. A Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (parlamenten kívüli vizsgálóbizottság) további 1400 halálesetről tett jelentést. A covid oltások ennek ellenére zavartalanul folynak! 

2006-ban azonnal leállították az influenza elleni oltási kampányt Hollandiában, amikor kiderült, hogy van 4 haláleset Izraelben, ami az oltással összefüggésbe hozható.

„2006-ban az Egészségügyi, Jóléti és Sportminisztérium (VWS) felkérte a Nemzeti Közegészségügyi és Környezetvédelmi Intézetet (RIVM), hogy azonnali intézkedést tegyen a Nemzeti Influenza Megelőzési Program (NPG) leállítására. Izraelben és Hollandiában az influenza elleni védőoltás után halálesetek voltak. Négy izraeli ember Vaxigrip oltást követő halála után 2006 októberében az NPG -t egy hétre felfüggesztették ”.

A  cikk R. Genis twitter-bejegyzése révén vált ismertté, aki így kommentálta az információt: „Nagyon nehéz volt rábukkanni, de mégis megtaláltam! 2006-ban Hollandiában az influenza elleni védőoltási kampányt ideiglenesen leállították, miután Izraelben négy halálesetet jelentettek”. (A kampány elhalasztásáról szóló cikk 2007 szeptemberében jelent meg a Dutch Journal of Medicine-ben)

Genis rábukkant arra a hírre is, hogy 2006-ban egy holland járványkezelő csoportot (OMT) hoztak létre a négy ember halálát követően. Az OMT arra a következtetésre jutott, hogy az ok-okozati összefüggés az oltások és a halálesetek között "nagyon valószínűtlen".

„Most az OMT azt javasolja, hogy oltassák be a gyerekeket. Azokat, akiknek nincs is kockázata a Covid vírussal! - mondta R. Genis.

"Nincs oknyomozó újságírás, nem kongatják a vészharang Lareb-nél, nincs komoly vizsgálat a képviselőházban, bár ez év eleje óta több mint 3000 súlyos mellékhatást és halálesetet jelentettek a koronaoltások után."

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá