Még a végén szavazni is fogunk arról, hogy mikor jöjjön a következő járvány-hullám

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A magyarok ekkorra várják az 5. hullámot - címmel jelent meg egy cikk, ami nagyon jól szemlélteti, hogyan befolyásolja a média a közvéleményt:

"Bár még épphogy csak leszálló ágba került a negyedik hullám, a magyar felnőtt lakosság többsége szerint rövidesen máris berobban a koronavírus-járvány ötödik hulláma itthon - derült ki egy friss hazai felmérésből."

A napi.hu-n megjelent Pulzus Kutató felmérésére utal a cikk. Eszerint a magyarok döntő többsége arra számít, hogy a következő pár hónapban beüt az ötödik hullám, csak mindössze 7 százalékuk véli úgy, hogy megússzuk nélküle. Mint kiderült, 1000 embert kérdezett meg a kutató cég, de az eredmény ismeretében az újságíró már meg is fogalmazta a hangzatos címet: Pillanatokon belül a nyakunkon a járvány ötödik hulláma. Így, tényként közölve!!

Holott csak arról volt szó, hogy megkérdeztek ezer magyar lakost, hogy mire számítanak. És a 69 százaléka úgy véli, legkésőbb tavasszal már elkezdődik a következő fertőzéshullám. De 43 százaléka szerint erre már január-februárban is sor kerül - írta meg a napi.hu hírportál.

Hab a tortán: A Pulzus Kutató felmérése a napi.hu megrendelésére készült.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá