Három ország Európában, ahol kiugróan magas a covidosok száma - pedig a leginkább oltottak között vannak

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az orosz-ukrán harcok miatt a covid elleni "küzdelemre" már alig jut idő. Pedig olyan magas számokat produkál egy-egy ország, ami miatt pár hónapja még vészharangokat kongattak volna.

De ez most nincs. A világ nézi, ahogy Kínában milliókat terrorizálnak pár covid pozitív teszt miatt. Európa több országában a több tízezres megbetegedés szám sem hírérték. Németország, Franciaország, Olaszország áll a lista élén. 

Hogy is van ez?

Érdemes megnézni az alábbi táblázatot! (megj.: Rákattintva megnyílik a forrásoldal a legfrissebb adatokkal.) Bal oldalon látjuk, hogy Európa országaiban hol mennyi új covid fertőzöttet regisztráltak. A jobboldalon az új esetek számát, az új tesztelések számát, az új tesztelések során pozitív eredményt adók számát, továbbá egy reprodukciós rátát látunk.

Nézzük, hogy áll a beoltottsággal Németország, Franciaország, Olaszország. Mindhárom országban igen magas a beoltottsági arány, ahogy ezt az alábbi grafikon is jelzi. (megj.: Rákattintva megnyílik a forrásoldal a legfrissebb adatokkal.)

Akik az oltás mindenhatóságáról beszélnek immár második éve, megmagyaráznák ezeket az adatokat? Itt van például Bulgária esete: a lakosság 30 %-a kapott eddig legalább 1 oltást a covid 19 ellen.  Most sereghajtó az új megbetegedések szempontjából Romániával karöltve, ahol a második legkevesebb (42 %)oltott ember van az európai országok tekintetében.

Van még valaki, aki nem látja át, kinek állt érdekében a globális félelemkeltés?

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá