Green Pass: csak így kaphatod vissza a normális életedet

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Sok ország beszél róla, de Izrael már be is vezette az oltottak megkülönböztetésére szolgáló zöld-kártyát.

Izrael vasárnap újranyitotta gazdaságát, beleértve a bevásárlóközpontokat és a szabadidős létesítményeket, mivel a lakosság közel fele megkapta a covid elleni oltást. A boltok mindenki számára megnyíltak, de az edzőtermekbe, szállodákba és színházakba csak a „Green Pass”-al rendelkező személyek mehetnek. Vagyis azok, akiknek mindkét vakcinadózis be van adva legalább egy hete, vagy úgy estek át a koronavírus fertőzésen, hogy teszttel bizonyítható immunitást szereztek.

A "nyitásra jogosultak" igazolhatják állapotukat oltási igazolás bemutatásával vagy az egészségügyi minisztérium által kifejlesztett alkalmazás letöltésével.

Újraválasztására készülő Benjamin Netanyahu miniszterelnök a közösségi felületeken osztotta meg a hírt: "Mi vagyunk az első olyan ország a világon, amely újjányithat az oltások millióinak köszönhetően". Hozzátette: „Oltva vagy? Szerezd meg a Green Pass-t, és térj vissza az életbe. ”

A maszk és a távolságtartás marad

A maszk viselése és a társadalmi távolságtartás továbbra is érvényben volt. Táncos események nem szervezhetők. A zsinagógáknak, mecseteknek templomoknak fél-házzal lehet működni.

Az általános iskolások és a középiskola utolsó két évfolyama tanteremben tanul, mindenhol máshol online oktatás zajlik.

A középiskolás tanulók nemrég ülő tüntetést rendeztek egy bevásárlóközpontban, mert 1 éve nem tanulhatnak az iskolában az osztálytársaikkal együtt.  Forrás

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá