Nekiestek a kollégák egy német patológusnak, aki további boncolásokat szorgalmazott

A Heidelbergi Egyetem Patológiai Intézetének vezetője, Peter Schirmacher azt követeli, hogy sokkal több embert kellene boncolni, aki a covid oltást követően hunyt el. 
Schirmacher figyelmeztet a be nem jelentett oltási halálesetek nagy számára, és arra panaszkodik, hogy a patológusok "szinte semmit sem vesznek észre" a legtöbb betegnél, akik az oltást követően haltak meg.

Az orvos részletesebben szeretné megvizsgálni a koronaoltások súlyos mellékhatásait, például az agyvénás trombózist vagy az autoimmun betegségeket. 

"A holttestet vizsgáló orvos nagyon sok esetben nem állít fel okozati összefüggést az oltással, és igazolja a természetes halált, és a testet eltemetik. Vagy igazolja a halál tisztázatlan okát, de az ügyész szerint nem merül fel harmadik fél hibája, és a holttestet ez esetben is eltemetik."

Amint Schirmacher kifejtette, eddig több mint 40 embert boncoltak ki, akik az oltás beadását követő két héten belül meghaltak. Feltételezhető, hogy 30-40 százalékuk halt meg az oltástól.

Több orvosok azonban élesen bírálja Schirmacher kijelentéseit: A Paul Ehrlich Intézet számára érthetetlenek azok a kijelentések, amelyek szerint az oltás veszélyei alábecsültek, és hogy jelenleg túl keveset tudnak a mellékhatásokról. Ezenkívül a súlyos mellékhatások bejelentésének kötelezettsége is fennáll. 

Schirmacher elfogadja, hogy az oltás fontos része a korona elleni küzdelemnek, de egyénileg mérlegelnie kell az oltás indokoltságát. Nem oltástagadó, és pánikot sem akar kelteni. Ő is beoltatta magát a COVID-19 ellen. Problémásnak látja viszont hogy az egyes ember egyéni védelmi megfontolások helyett a lakosság gyors átoltásának van prioritása. 

A Német Patológusok Szövetsége azt szorgalmazza, hogy több boncolást végezzenek el a vakcinázott embereken annak érdekében, hogy megerősítsék vagy kizárják a halálozások és az oltások közötti összefüggéseket. Johannes Friemann, az egyesület boncolási munkacsoportjának vezetője szerint azonban még korai lenne konkrét számokról, százalékokról beszélni, mivel túl kevés boncolást végeztek. 

Márciusban a Patológusok Szövetsége levelet írt Jens Spahn szövetségi egészségügyi miniszternek (CDU), amelyben azt kérte, hogy a szövetségi államok kérjék fel az egészségügyi hatóságokat, hogy rendeljenek el minél több boncolást. A levél a mai napig megválaszolatlan maradt. Forrás


Szólj hozzá