Etikai bizottság elé vitték a másként gyógyító tüdőspecialista orvos ügyét

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Nagy tömeg vette körbe az épületet a meghallgatás idejére.

A neves nagyváradi tüdőspecialista, Dr. Flavia Groșan nyilatkozatot tett a sajtóban arról, hogy szakmai tapasztalata szerint a világszerte alkalmazott kórházi-protokoll mellyel a kórházakba beutalt,  covidosnak mondott betegeket kezelik, nemhogy azok gyógyulását segítené, de  sok esetben pont ezzel a kezelési protokollal ölik meg a betegeket - írja a román Informatia Libera.

A doktornő azt is nyilvánosságra hozta, milyen gyógyszereket és orvosi beavatkozásokat nem volna szabad alkalmazni a virózisok, így a SARS vírus miatt is kialakuló atipikus tüdőgyulladások esetében. Rámutatott az orvosi műhibákra s az egész embertelen, orvosilag is ésszerűtlen  kezelési protokollra.

Az elismert tüdőgyógyász szerint a kötelező maszkviselés és elzártság nemhogy segítene az embereken egy virózis járvány esetében, de gyengíti az immunitást.

A nyilatkozatok után az orvosi kamara etikai bizottsága előtt kellett megjelenni a doktornőnek. A vizsgálat alapja egy e-mailben kapott feljelentés volt.

Nagy tömeg verődött össze a Bihar Megyei Orvosi kamara épülete előtt. A gyógyult páciensek, illetve olyan polgárok, akik szimpatizáltak a doktornővel, csendben várakoztak, míg benn zajlott a meghallgatás.

Végül szabadon távozhatott, és semmilyen elmarasztalást vagy büntetést nem kapott Groșan doktornő. Az orvos-etikai bizottságnak el kellett ismerje, hogy a tüdőgyógyász szakorvos semmilyen vétséget nem követett el, csak emberek százait gyógyította meg.

Mikor a doktornő kilépett az épületből, hatalmas éljenzéssel fogadták és a nevét skandálták. Az orvosnő a tapsoló tömegtől körbevéve szállt be autójába,az embereknek ennyit mondott: „Megyünk tovább, folytatjuk, mellettetek leszek ezután is”.

Az újságírók kérdésére, annyit válaszolt, hogy az etikai bizottság „elegánsan viselkedett” vele szembe és nem kapott semmilyen szankciót. Viszont felkérték a neves tüdőgyógyászt, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy más orvosok munkájáról beszéljen a sajtóba.

Megjegyzés:

Románia több kórházában botrányos esetek kerültek nyilvánosságra. Például Nagyszeben, Arad, Marosvásárhely kórházairól kiderült, hogy a légzési panaszokkal küzdő betegeket méregerős szerekkel benyugtatózták, a kórházi ágyhoz kötözték, intubálták majd hagyták meghalni. A komoly indulatokat generáló híreket követően nem indult eljárás, és senkit nem citáltak az etikai bizottság elé.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá