A nőgyógyász riasztó statisztikai adatokat tárt fel

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

A Covid oltások meddővé tehetnek? Még a csecsemőkre is hat az anya oltása - ilyen kérdéseket feszeget az osztrák AUF1 független média friss interjúja

Úgy tűnik, a hivatalos szervek nem tesznek semmit az orvosok és tudós figyelmeztetése ellenére sem. Hiányoznak az átfogó elemzések és a statisztikai adatok feltárása.  .Ám vannak orvosok, akik veszik a fáradtságot, és a praxisukban tapasztalt gyanús jelenségek láttán maguk kezdik elemezni az adatok.

Így tett dr. Rebeka Leist nőgyógyász is. Saját praxisa van Münchenben, korábban hét évig orvosként dolgozott egy termékenységi központban. Az eredmények őt is megdöbbentették, ezért kiállt a nyilvánosság elé.  Az interjúban elmesélte, milyen megrázó megfigyeléseket tett a Covid-oltással kapcsolatban. 

Mivel saját rendelőjében azt tapasztalta, hogy a covid ellen beoltott nők kisebb eséllyel esnek teherbe és több a korai vetélés, lekérdezte a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) adatokat. Azt szerette volna megtudni, hogy az elmúlt 31 év összes oltásához képest hány vetélés és hány elhunyt baba lett bejelentve a kovid-oltásokkal összefüggésben. Az adatok magukért beszélnek:

  • 1167 vetélés 31 év alatt az összes oltással kapcsolatban
  • 1287 vetélés a kovid-"oltás" 16 hónapja alatt
  • 208 csecsemő halt meg 31 év alatt az összes oltás kapcsán
  • 171 csecsemő halt meg a kovid-"oltás" 16 hónapja alatt

Az orvos nem érti, miért nem figyelmeztették/figyelmeztetik az embereket ezekről a meglévő mellékhatásokról. 

A teljes beszélgetés a képre kattintva elérhető:

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá