ELŐVÁLASZTÁS HELYETT KIVÁLASZTÓDÁS!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Hivatalosan is elkezdődött a NÉP választási kampánya.

Augusztus 15-én elindult a Normális Élet Pártjának kampánya a 2022-es országgyűlési választásra!

A kampány jelmondata is rendhagyó lett, hiszen a koncért tülekedő ellenzéki politikusok szemfényvesztő előválasztásának nevezett, de valójában a színfalak mögötti alkuk során előre lezsírozott győztesek helyett a Normális pártnál a természetes kiválasztódáshoz hasonlóan, az elvégzett munka mennyisége és a rátermettség lesz a mérce, és az arra alkalmas jelöltek kiválasztódásának feltétele!

Ha egy Normális Világban élnénk, akkor a pozíciókba nem választanák, hanem kiválasztódnának arra az emberek. Mivel ez jól működik, és nem véletlenül van ez így a természetben is, ezért ők is a kiválasztódás természetes folyamatát indították el - az értelmetlen előválasztás helyett, amit az ellenzék nevű, Fidesz hatalom konzerváló csürhe tesz…

A Normálisok megunták ezt, és az önjelölt politikusok és facebook „forradalmárok”, az egymással acsarkodó pártok és látszatmozgalmak, az értelmetlen tüntetések és a semmitmondó hablatyolás helyett, az elszánt képviselőikkel a tettek mezejére lépnek!

Várják ehhez a tisztességes és tenni akaró embereket, akik vállalják, hogy felemelik a hangjukat, megvédik a gyermekeinket és a hazánkat a kifosztástól, az aljasságoktól, a vírusdiktatúrától, és az elmúlt három évtized semmirekellő politikusaitól!

A 106 választási körzetbe képviselőjelöltnek várják az orvosokat, az egészségügyi dolgozókat, a pedagógusokat, a jogászokat, a művészeket, a sportolókat, a nyugdíjasokat, a diákokat és mindazokat, akik az iparban, a mezőgazdaságban, a kereskedelemben vagy a szolgáltatási szektorban dolgoznak, és látják, hogy ÓRIÁSI BAJ VAN.

Ahogy ezt már korábban megírtuk, a választások meglepetése a Normális Élet Pártja lesz, és a NÉP be fog kerülni a parlamentbe. Segítsük őket mindenben, hogy ők legyenek a mérleg nyelve, és végre ne a politikusokra bízzuk az országot, hanem a NORMÁLIS EMBEREKRE!

Aki szeretne résztvenni a munkában az csatlakozzon, és hozzon minél több barátot vagy ismerőst, aki az aláírásával támogatja a jelölteket. Itt jelentkezzetek.
A mozgalom nyilvános facebook közösségébe pedig itt csatlakozzatok be.

Csak ez az egy választásunk van, és a megoldás a NÉP lesz, mert hazánkra veszélyt nem a járvány vagy a gazdasági összeomlás, hanem a média és a politika jelent!

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá