ERRŐL MIÉRT NEM HALLUNK? Az EU parlamentben a Fidesz együtt szavazott Dobrev Klárával és a Momentumosokkal

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Az elmúlt napokban a nagy nyilvánosságot elkerülte, hogy egy nem mindennapi döntést fogadtak el az Európai Unió parlamentjében - olvasható az erdely.ma oldalon. Az esetről a magyar nyelvű médiákban semmilyen információ nem jelent meg, pedig az ügy érdekelheti a szavazó állampolgárokat, hiszen nem másról van szó, minthogy az EU jóváhagyta a magánkommunikáció megfigyelését, ez pedig minden tagállamra kötelező. 

Miről van szó?

A gyerekek jogaira hivatkozó csomagolásban megszületett a jogi kerete az állampolgárok totális megfigyelésének. Azaz a kormányok, a globális cégek felhatalmazást kapnak a személyes kommunikáció követésére, még egyszerűbben fogalmazva: bírósági felhatalmazás nélkül, puszta gyanú alapján ezentúl bárhol, bármikor belenézhetnek az elektronikus postaládájába, elolvashatják az üzeneteit.

Az ügyben a napokban magyar nyelven mindössze egy informatikai szaklap közölt írást.

Érdemes felfigyelni egy érdekes jelenségre: a Fidesz kommunikációjában a magyarországi ellenzéki pártok úgy szerepelnek, mint a globális Soros-hálózat elemei, akik a magyar érdekek ellen dolgoznak. Ebben az összefüggésben nem meglepő, hogy DK-s Dobrev Klárától a Momentumos Cseh Katalinig mindenki támogatta az állampolgári szabadságjogokat semmibe vevő, a diktatúrára hajazó megfigyelési javaslatot az Európai Unió parlamentjében, hiszen a "gazdáik" érdekeit védik - írja a lap.

A különös koalíció viszont azzal vált teljessé, hogy most Dobrev Klárához és a Momentumhoz a Fidesz is csatlakozott.

Úgy látszik, ha a szavazó állampolgárokat kell megfigyelni, akkor az ellenzék és a kormánypárti képviselők félre tudják tenni a nézetkülönbségeiket. Legyen szó akár Deutsch Tamásról vagy Győri Enikőről.

A globális világgal szembeni magyar szabadságharcot hangoztató Fidesz képviselői mindannyian megszavazták az állampolgárok totális megfigyelését lehetővé tevő jogszabályt.

Ez alól nem kivétel az RMDSZ két magyar képviselője sem. 


A megfigyelési javaslatot megszavazó képviselők listája itt található.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá