Elhunyt Luc Montagnier virológus professzor

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

89 éves korában elhunyt Luc Montagnier világhírű biológus, virológus professzor. A párizsi neuilly-sur-seine-i amerikai kórházban halt meg. 

2008-ban orvosi Nobel-díjat kapott az AIDS-vírus felfedezéséért. Élete során a világ legnagyobb tudományos intézetei mellett dolgozott. A CNRS emeritus kutatási igazgatója, az Institut Pasteur professzora, a New York-i City University Queens College Molekuláris és Sejtbiológiai Központjának igazgatója, a Sanghaji Jiao-tong Egyetem kutatóintézetének igazgatója. Kutatásaival hosszú éveken át támogatta a Tudományos Akadémiát, valamint az Országos Orvostudományi Akadémiát. Ezért számtalan díjat és elismerést kapott .

Kirekesztette a tudós társadalom

Luc Montagnier mindig is a szabad tudományért harcolt, ezért a tudományos közösség egy részétől komoly kritikákat kapott. Az utóbbi 2 évben a média sem kímélte. A covidos összeesküvés-gyártók feketeövesei között emlegette magyar hírportál is. Igaz, azt írták, hogy "kilóg a kemény magból", mivel ő valóban világhírű virológus. 

A covid világjárvány kitörése után nem sokkal, 2020 áprilisában azt állította a CNews francia hírcsatornának, hogy a koronavírus nem természetes úton jött létre, hanem manipulált vírus. Azt is állította, hogy az AIDS elleni védőoltás genetikai anyagát adták a koronavírushoz, azaz HIV-szekvenciákat találtak a koronavírusban. 

Felhívást intézett a világ vezetőihez

A professzor figyelmeztetni kívánta a döntéshozó pozícióban lévő vezetőket a tömeges oltásokkal kapcsolatos csodavárás tekitetében:

„Ez a felhívás azoknak a vezetőknek szól , akik országaikban és nemzetközileg is népszerűsítik a tömeges védőoltásokat a Covid-19 koronavírus terjedésének megelőzése érdekében. Akik még kísérleti adatok alapján lehetővé tették és ösztönözték az új típusú vakcinák tömeges beoltási kampányait.

Ezek a vakcinák hordozzák a vírus RNS-ének egy részét, amely a felszíni fehérjét kódolja, lehetővé téve a vírus célsejtekhez való kötődését. A vakcinák gyártói naivan hitték és elhitették, hogy az injektált organizmusok erős antitestválaszt váltanak ki, semlegesítve ezt a felszíni fehérjét, és így megakadályozva a vírus terjedését. 

tények azonban ellentmondanak ennek a reménynek: a Pfizer, Moderna, Astra Zeneca vakcinák nem akadályozzák meg a vírus emberről emberre való átvitelét, és a beoltottak ugyanúgy terjesztők, mint a be nem oltottak.

Ezért teljesen hiábavaló az a remény, hogy a beoltottak számának növekedésével létrejöjjön a "nyáj-immunitás".

Ennek a kudarcnak a magyarázata egyszerű: a vírus nagy mutációs kapacitása, amely a nagy átadhatósághoz kapcsolódik, lehetővé teszi vakcina-rezisztens változatok kiválasztását. Ez egy olyan verseny, ahol a vírus mindig egy lépéssel előbbre jár. 
El kell hagyni, és el kell utasítani a kötelező védőoltást,  különösen az egészségügyi személyzet részére, akik már tapasztalhatták a jelenlegi vakcinák mellékhatásait.

Életmentő megoldásokat ajánlok a hatóságoknak:

1. Védőoltás erős T-típusú sejtes immunitást generáló vakcinával , mint például a BCG (az oltást gyakorló országokban alacsony a Covid19 incidenciája ),

2. A fertőzés korai kezelése ivermektinnel és bakteriális antibiotikummal , mert van egy bakteriális kofaktor, amely felerősíti a vírus hatásait."
 

Montagnier professzor felhívása süket fülekre talált, ezért az idős professzor élete utolsó hónapjaiban vírus-szkeptikus tüntetéseken is részt vett - pl. 2022 január 15-én Milánóban - hogy a véleménye legalább ilyen formában nyilvánosságot kapjon.

Luc Montagnier „hatalmas stratégiai hibáról” beszélt a covid vakcinákkal kapcsolatban.

„Az elmondottakkal ellentétben ezek a vakcinák egyáltalán nem védenek. Ez az, ami lassan kiderül. Ez ma már tudományosan igazolt. Nemcsak a tudományos kísérletek mondják ezt, hanem a betegeken végzett vizsgálatok is."

Montagnier odáig ment, hogy a vakcina „ahelyett, hogy védene, megtörténhet, hogy más fertőzéseknek kedvez, „és hogy a vakcinákban használt fehérje valójában mérgező”.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá