Csaba testvér esete a covid oltással

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Böjte Csaba Csíksomlyón a Pünkösdi búcsún sajtónyilvánosság előtt oltatta be magát. Az oltást követő nyilatkozataiban arra buzdította a lakosságot, hogy használják ki az előjegyzés nélküli oltakozás lehetőségét.

"Sztárok, celebek, énekesek, komédiások, politikusok, a globalista fegyenctelep összes baksison tartott csepűrágója felvonult már ebben az oltási kampányban, miért éppen az egyházat hagyták volna ki? Persze akadtak kivételek, a görög keleti egyházban több gerinces pópa jelentette ki, hogy ők nem orvosok, az egyház nem járványügyi intézet, úgyhogy hagyják őket ki ebből az egész sátáni maszkabálból…

Sajnos a magyar egyházak papjaiban nem volt ennyi gerinc…és ezért helyettük is szégyellem magam"

- olvasható az Informatia Libera friss írásában.

Napokkal a búcsú előtt reklámozták már a nagy attrakciót, Csaba atya nyilvános oltakozását - amiről igen sarkos véleménye van a Facebookon hozzászólást íróknak.

Idézet ezek közül:

*„Ő már rég eladta magát! Sajnos”

*„Azért a búcsúból és Pünkösdből mint szent események igazán kihagyhatták volna az oltás propagandát. Már nem kell csodálkozni mikor a papok is ilyeneket mondanak,hogy az oltás a megoldás. Kár,hogy nem az jut eszükbe elsőként,hogy Isten a megoldás. Az emberek nagyrésze már annyira eltávolodott Istentől,hogy bármibe hamarabb megbízik,és sajnos amíg ez megy nem is számíthatunk különb, boldogabb világra.”

*„Jobb lett volna ha Pünkösd napján elmegy a búcsúra és imádkozik őszintén,nem az oltast reklámozza!!!”

*„Nem kötelező de viszont ha az oltásra buzdít az még nem azt jelenti hogy kötelező mindenki belátása szerint cselekedjen én sem hiszem hogy ilyen hamar megtalálták volna a tökéletes ellenszert de hátha nem így van !!”

*„Nagyot csalódtam Csaba testvérben. Komolyabb embernek gondoltam”

*„Az a pap aki az oltásban jobban hisz mint a háta mögött álló kegyszobor gyógyító erejébe, az a reverendát csak hatalomért vette fel, nem Istenért!”

*„Biznisz atya megmutatta,hogy gyakorlatilag az egyhaz es a penz osszefonodott mar reg! A tobbi csak a show resze.”

*„Még egy reklám-arc a Covid maffia oldalán”

*„Szomorú, hogy az egyház is eladta a lelkét az ördögnek”

*„Menjen a fenébe az oltásával együtt… már a búcsúból is cirkuszt csinálnak….?!”

ELŐZMÉNY  (A hír 2021. 01.07-én jelent meg.)

Böjte Csabát Budapesten fogadta hivatalában Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Ezt követően közös sajtótájékoztatót tartottak abból az okból, hogy a ferences szerzetes felépült a koronavírus-fertőzésből.

Ezen a dévai gyermekotthon alapítója elmondta, hogy novemberben nagyon köhögött. Amikor Kásler Miklós felhívta, és észlelte, hogy Böjte köhög, a miniszter intézkedett a szerzetes magyarországi kezeléséről. Böjte december elején jöhetett ki a Szent László-kórházból.

Böjte azért látogatott el a miniszterhez, hogy személyesen is megköszönje neki a segítségét.

Szép, hogy valaki úgy is számíthat a magyar egészségügyre, hogy nem él életvitelszerűen az országban

– mondta Böjte Csaba.

Kásler Miklós felidézte, hogyan értesült arról, hogy a szerzetes beteg. Hallotta a telefonban, hogy a dévai gyermekotthon alapítója komoly légzési nehézségekkel küzd – mondta a miniszter.

Kásler beszámolt arról is, Böjte Csaba látogatása alkalmat adott arra, hogy megbeszéljék a koronavírus-járvány összefüggését az emberek életmódjával, a szolidaritással, a segítőkészséggel.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá