Azt kérdezem magamtól, hogy miért ilyen a helyzet? Miért olyanok az idők, amilyenek?

"Azt kérdezem magamtól, hogy miért ilyen a helyzet? Miért olyanok az idők, amilyenek? Miért vannak az emberek és a világ megosztva és széthullva?

A válaszom: Mert már két vallás harcol egymás ellen. egymást szektáknak vagy hülyének vagy tudatlanoknak nevezik.Harcolnak és bántalmazzák egymást, ahogy csak tudják. Egy új vallás egy régi ellen.

Sok emberrel beszéltem, olyanokkal, akik be akarják oltatni magukat, és olyanokkal, akik nem akarják beoltatni magukat, és megkérdeztem magamtól, hogy mi a különbség közöttük az oltás kérdésén kívül - ha van egyáltalán?

Van különbség az oltási kérdésen kívül. A különbség a hit képessége és a felismerés, hogy valójában minden csak hit. De néhányan nem hisznek abban, hogy minden csak hit. Mit hisznek, mi az úgynevezett valóság? Ez a státusz. Mi az a státusz? A státusz egyfajta képzeletbeli érték. Mint az a tény, hogy egyesek minden ésszerű indok nélkül 100 milliót fizetnek egy fekete négyzetet ábrázoló festményért, amit minden gyerek le tud festeni. Az egyetlen különbség a 100 milliós fekete négyzet festmény és egy gyerek fekete négyzet festménye között a státusz. Az, hogy alaptalanul hisznek egy dogmában, ami azt mondja, hogy "ez a fekete négyzet festmény 100 milliós festmény, és mindenki, aki nem veszi be, az hülye és műveletlen - tehát elveszíti a státuszt.".

Azok, akik oltatni akarnak, először a forrás státuszának ellenőrzésével ellenőrzik egy információ "státuszát" (helyességét), még akkor is, ha a státusz csak egy dogma és nem az okok, hanem a státusz miatt döntenek.

Azok, akik nem akarnak oltatni, nem törődnek a státusszal, ők képesek elkülöníteni az igazságot a státusztól. Ez a különbség.

Az oltottak számára a státusz és az igazság ugyanaz. Az oltatlanok számára a státusz csak egy termék, ami lehet minden, mint például egy Rolex óra vagy egy Ferrari, de nem feltétlenül az igazság.

Ez a két álláspont nem csak különböző gondolkodásmód. Ez két vallás két különböző felfogása.

Az egyik az igazságot a státusz alapján határozza meg, a másik pedig saját érzés alapján. Az egyik számára az igazság előállítható a másik számára nem.

Az egyik számára az igazság az előállítóé. A másiknak mindenkié.

Ez a 21. század nagy kérdése, hogy a két vallás közül melyik fog győzni, és hogy az igazság előállítható-e vagy sem? És ha igen, ki a termelő és ki a tulajdonos? Az internet korszakáig az állam volt a tulajdonos. de az internetkorszakkal főleg az állam egy lobbista klubbá változott, és az emberek nem fogadják el ezt a lobbista klubot az igazság tulajdonosának. Így egy teljesen új szereplőnek kell megjelennie, bármi legyen is az. Ez a jövő." Forrás


Szólj hozzá