A WHO megerősítette: a Covid-19 PCR teszteket hibás módszertannal alkalmazták

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Herland-jelentés: A WHO megerősíti, hogy a Covid-19 PCR teszt hibás: A WHO most visszavonja azt a 2020-as kijelentését, miszerint a PCR-tesztek észlelik a Covid-19-et. Azt azonban nem ismerik el, hogy hibát követtek el - olvasható a  The Herland Report cikkében.

A valós idejű reverz transzkripciós polimeráz láncreakció (rRT-PCR) tesztet a WHO 2020. január 23-án fogadta el a SARS-COV-2 vírus kimutatásának eszközeként, egy virológiai kutatócsoport ajánlásait követve (Charité Egyetemi kórház - Berlin), a Bill és Melinda Gates Alapítvány támogatásával. (További részletekért lásd a Drosten tanulmányt.)

Pontosan egy évvel később, 2021. január 20-án a WHO meglepő kijelentést tett. Nem azt mondják, hogy „hibát vétettünk el”. Ennél sokkal árnyaltabban (ha tetszik: megtévesztőbben) fogalmazták meg - írja Michel Chossudovsky, az Ottawai Egyetem közgazdasági professzora (emeritus), a Globalizációs Kutatóközpont (CRG) alapítója és igazgatója, Montreal, a globális kutatás szerkesztője. .

A WHO felülbírálta 2020 januári iránymutatásaik érvényességét, és javasolják az „újratesztelést” (amelyről mindenki tudja, hogy lehetetlen).

A vitatott kérdés az amplifikációs küszöbciklusok számával (Ct) kapcsolatos. Pieter Borger szerint az amplifikációs ciklusok számának kevesebbnek kell lennie 35-nél; előnyösen 25-30 ciklus. Vírus detektálása esetén> 35 ciklus csak azokat a jeleket észleli, amelyek nem korrelálnak a fertőző vírussal, amelyet a sejttenyészetben történő izolálás határoz meg ... (Drosten-tanulmány kritikája)

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hallgatólagosan elismerte egy év elteltével, hogy MINDEN 35 ciklusos amplifikációs küszöbön (Ct) vagy annál magasabb szinten végrehajtott PCR-teszt érvénytelen. Pedig ezt ajánlották 2020 januárjában, a berlini Charité Kórház virológiai csoportjával konzultálva.

WHO Mea Culpa

Az alábbiakban a WHO gondosan megfogalmazott „Visszavonása” található:

"A WHO útmutatása A SARS-CoV-2 diagnosztikai vizsgálata kimondja, hogy a gyenge pozitív eredmények körültekintő értelmezésére van szükség. A vírus kimutatásához szükséges ciklusküszöb (Ct) fordítottan arányos a beteg vírusterhelésével. Ha a vizsgálati eredmények nem egyeznek meg a klinikai megjelenéssel, új mintát kell venni, és újra meg kell vizsgálni ugyanazon vagy eltérő NAT technológiával.

A részletekbe felesleges belemenni, hiszen ez szakmai kérdés. De az biztos, hogy hibás módszertant alkalmaztak, amely érvénytelen becslésekhez vezetett

A WHO beismerte, hogy a covid pozitív becslése egyetlen PCR-tesztből (35 vagy annál magasabb amplifikációs küszöbértékkel) érvénytelen. Ebben az esetben a WHO javasolja az újbóli tesztelést: „új mintát kell venni és újra tesztelni…”.

Ez az ajánlás azonban csak formalitás. Nem fog megtörténni. Világszerte emberek millióit tesztelték már 2020 február elejétől kezdődően. Ám ha ezeket az embereket nem tesztelik újra, akkor ezek a becslések  - a WHO szerint érvénytelenek.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá