A vakcina beadása után három nappal életét vesztette egy addig teljesen egészséges 13 éves fiú

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Több tucatnyi olyan eset lát napvilágot az Egyesült Államokban, melyekből kiderül, hogy a kísérleti covid-oltásokkal beoltott gyerekek súlyos mellékhatásoktól szenvednek, vagy neadjisten belehalnak az oltakozásba. Már ahogy ez lenni szokott a nagy gyógyszerkísérleteknél, melyek során eddig senki nem vetette fel a kérdést, hány állat és hány ember pusztult bele az évekig tartó kísérletezésbe. A covid19 féle vírus-hisztéria során azonban kihagyva a kísérleti protokoll előírta állatkísérleti szakaszt egyenesen embereken, sőt gyerekeken kezdték tesztelni a ki tudja miféle géntechnológiás szert, ami mindennek nevezhető, csak éppen védőoltásnak nem - olvasható az Informatia Libera cikkében.
Jacob Clynick (fotó) 13 éves, teljesen egészséges Zilwaukee városkában, Michigan állam, élő kiskamasz volt. A Pfizer covid-vakcinájának második adagja után hátrom nappal Jacob hirtelen rosszul lett és elhunyt. Addig semmi betegsége nem volt. A törvényszéki kórboncnok jelentéséből kiderül hogy a boncolás során megállapították: Jacob szíve érthetetlen módon megduzzadt és vizenyő keletkezett a megnagyobbodott szív körül. Mindezt a kisfiú nagynénje hozta nyilvánosságra.

Az esetet az amerikai média sem tudta eltitkolni, annyira nyilvánvaló volt, hogy az oltásnak mondott kísérleti szer váltotta ki a halálhoz vezető állapotot a gyereknél.

A nemzetközi sajtóban egyre több olyan cikk lát napvilágot, melyben elismerik, hogy a covid-vakcina feltűnően sok gyereknél okoz súlyos szövődményeket és gyerekek esetében ez eddig ismeretlen  ok miatt jóval hevenyebben és gyorsabban jut a végzetes stádiumig.

Pedig a gyerekek esetében a SARScov2 vírus okozta fertőzés minimális tüneteket okoz, magyarán szólva 99 százalékban teljesen elmúlik, mint bármelyik más influenza típus. Tehát semmi orvosi magyarázata vagy indoka nincs annak, hogy a gyerekeken is kipróbálják a szert, ami valójában nem felel meg a kísérleti vakcinákra vonatkozó meghatározásoknak.

Az amerikai lapok hírül adták, hogy Jacob Clynick temetése szombaton, június 26-án lesz.

Kattints ide, ha anyagi támogatásoddal szeretnéd segíteni a munkánkat.
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Szólj hozzá